A SOHO műhold hatalmas UFO anyahajót kapott lencsevégre ?

A tárgy idegen űrhajónak tűnik csatolt fém karokkal és a NASA SOHO műhold felvételein tűnt fel szemfüleseknek. Erről ír a Dailymail...
 
Vajon a NASA műhold egy hatalmas UFO-t "kapott le", ahogy a Nap közelében "szörfözik" ?

A különös repülő objektum 2012. április 24-én a Nap közelében tűnt fel és eléggé hasonlít egy fém "anyahajóra", amiket hollywood-i filmekben láthattunk. A kép a NASA Napfigyelő Obszervatórium (SOHO) oldalán jelent meg, mely folyamatosan készít felvételeket a Napról különböző tartományokban.
Nagyobb mérethez katt a képre!

Az azonosítatlan repülő tárgy, mely semmi hasonlóságot nem mutat a Nap környezetében valaha is érzékelt objektumokkal, valahogy ellenáll a napkitörés során a Napban zajló fúziós folyamatok miatt kirobbant gigantikus perzselő anyagnak. "Mi ez ?" - kérdezik UFO-kutató oldalak és még sokan.

A SOHO-program 1995. december 2-án indul azzal a céllal, hogy tanulmányozza a Nap magját, koronáját és a napszeleket, kitöréseket.



Eredeti Cikk
Forrás: Világ Helyzete

5 megjegyzés :

  1. Eddy, milyen hivatalos oldalon lehet megkapni ezt a kepet jo minosegben? Vagy csak a video van felrakva a NASA oldalara gondolom. El szeretnem kuldeni Sander-nek a youtubon, hogy elemezze ki, mert nagyon hasznos dolgokat csinal.

    VálaszTörlés
  2. Én is meg akartam keresni, csak elkaptam valami gyomorrontásos vagy influenzás szarságot. amit egészségem engedi talán még ma megkeresem.

    VálaszTörlés
  3. Néha azért nem ártana legalább minimális mértékben utána nézni a jelenkor csillagászati történéseinek és akkor nem születnének puszta tájékozatlanságból ennyire nevetséges bejegyzések.

    Az a "rohadt nagy idegen anyahajó, amely épp letarolni készül a Földe tmost már kb. ezredszerre", nem más, mint a bedöglött Envisat műhold. És azért tűnik ekkorának, mert sokkal közelebb van, mint a Nap...

    Kép a műholdról:
    http://static9.origos.hu/i/1204/20120423-envisat-muhold3.jpg

    Erről ennyit...

    VálaszTörlés
  4. Ja, itt előzetes moderáció van??? :D Gratulálok, működik a demokráciátok... :DDDDDDDD

    VálaszTörlés