UFO-kat rögzítettek Budapest felett

Az alábbi videókon néhány darab -tipikus UFO-ra emlékeztető- narancs színben izzó fénypontot látunk, melyek nagy sebességgel haladnak át az égbolton.
A videók ma készültek naplementekor, valószínűleg 4 óra és háromnegyed 5 között.


14 megjegyzés :

  1. Adjon az Isten Jó Reggelt

    Én hiszem hogy a univerzumban vannak értelmes Lények és más Civilizációk is .

    Szebb Jövőt Minden Igaz Magyar Nemzettestvéremnek és Nővéreimnek is

    VálaszTörlés
  2. És én hiszem hogy az emberiség egy nap fel fogja fedezni a Univerzumét vagy a Galaxist .

    VálaszTörlés
  3. de erre a űr utazás Korára meg sokat kár várni mikor az emberiség kész lesz rá akor fog el jöni az a kor .

    VálaszTörlés
  4. Tanúsítom, én is láttam ! El nem tudtam képzelni , mi lehet a jelenség, csakis UFÓ-ra tudtam gondolni első rácsodálkozásomban.
    ... mert, hogy UFÓ-k valóban léteznek!Gondoljunk csak a NASA "titkos" jelentéseire.

    VálaszTörlés
  5. Annyi idő el lett szó szerint pazarolva, ha a sok háború és egyéb értelmetlenség nem lett volna, biztosan érzem, tudom, hogy sokkal többet tudnánk az Univerzumról. Minden Nemzettestvéremnek Szebb Jelent, Úgy Legyen!

    VálaszTörlés
  6. Hát aki csak egy kicsit is józanul gondolkodik, az tudja, hogy léteznek.
    Aki meg nem hiszi el, az az élő példa a média agymosodájának működésére.

    VálaszTörlés
  7. Én panel 9. emeletén lakom teljes rálátásom van az egész 17-18.kerületre a ferihegyi reptérre is és én is szoktam furcsa dolgokat látni, csak nincs sajnos normális kamerám amivel feltudnám venni az ilyen eseményeket. Minap pl. olyat láttam hogy 3 extra fényes tárgy körülbelül egy fordított c betű alakban helyezkedik el és vagy 20 percig egy helybe álltak, majd leszálltak egymás után hogy most reptérre vagy ferihegyi erdőbe azt nem tudom. Erről akartam videót készíteni de sajnos nagyon ócska 2 megapixeles mobil kamerámmal nemvolt egyáltalán akkora zoomom hogy ráközelítsek. :( Ezt a videót nézve én azt sem zárom ki hogy ez a három pont volt az amit akkor én láttam, bár azok leereszkedtek ezek meg szállnak. De az is nyolcadikán történt. Bár lehet hogy ez előbb csak 8.-án töltötték fel, szóval sok a kérdőjel, de itthon a család is felfigyelt a 3 egymás mellett repülő tárgyra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a 2. kerületbe lakom, és nagyon szép kilátásom van a városra, a ferihegy egyik termináljánál leszálló gépeket sokat szoktam látni, ám múlthéten valami egészen elképeztőt láttam, először azt hittem csak 1 repülő, ami pont felénk fordult és ezért volt erős fénye, de vagy fél órán keresztül 2 ugyan olyan erős fényű tárgy lebegett, nem közeledtek, nem távolodtak, és mivel sokszr megfigyelem a messze leszálló gépeket amik pont velünk szemben szállnak le, és felénk néznek, ezek nem voltak azok! ehhez hasonló fényük volt, csak jóval erősebb. soha nem láttam még ilyet pedig nem mint nap látom a lassan leereszkedő gépeket. és ahogy Norbos is írja egymás után leszálltak, és 10 perc múlva felszálltak, és el is tűntek. Szerintem többen is látták, mert nagyon erős fénye volt. Nem tudom pontosa hogy mi lehetett, de normál utasszállító semmiképp sem.

      Törlés
  8. Nobosz! majd légy szives ha bármit látsz akkor a fórumba írd. az ilyen megjegyzések elfelejtődnek, de a fórumban bármikor utána lehet keresni.
    ha gondolod ezt is átmásolhatod oda. köszi! :D

    VálaszTörlés
  9. Okés, nem tudtam hogy van fórum, elkerülte a figyelmemet. :) Viszont ezt írja amikor írni akarok a Láttál valamit? topikba hogy "Csak a adminisztrátorok válaszolhatnak egy hozzászólásra ebben a fórumban."

    VálaszTörlés
  10. most már elvileg működnie kell

    VálaszTörlés
  11. Ilyet mi is láttunk,pont a bátyám esküvője volt és kimentünk egy kicsit a levegőre. Álltunk ott és csak néztük őket. Pontosan 3 db volt. Bár nálunk olyan hajnali 2-3 óra körül volt,még mondtam is,hogy tuti ufók. Olyan szimmetrikusan és együtt mozogtak,hogy az tuti nem volt lámpás. Mert ugye annak mondták.

    VálaszTörlés
  12. UGyan azt lattam Szilveszterkor.. sot.. video felvetelt is csinaltam.
    De nem hiszem hogy UFO van, ha nem egy infravoros vetito ami a rendorseg hasznalt a varos figyelemre.

    VálaszTörlés
  13. Istenem egy repülő tárgyra amit nem tudunk mi nem kell egyből azt mondani , hogy ufo ezek pl: nem ufok hanem gázhalytású lámpások gyertyával a közepében láttam én is leesett egy a kertben.

    VálaszTörlés