Ismeretlen lény holtteste a Marson?

Vajon egy földönkívüli látható a Curiosity Rover által készített egyik NASA fotón? Gyík, vagy rágcsáló, vagy szikla?

A Curiosity Rover által készített NASA fotón egy olyan teremtmény található, aminek úgy tűnik, hogy feje és farka és négy lába, van. A különös lény fotóját egy japán tudós vette észre és Scott C. Waring, az UFO Sightings Daily oldal szerzője tette közzé.

Ezt a furcsa lényt márciusban fedezte fel egy japán ember a Marson. Nem ez az első olyan állat a NASA fotókon, amelyet felfedeztek. Ez csupán egyike a különös lények hosszú sorának. Ne felejtsük el a legutóbbit, amely nagyon hasonlított egy mókushoz. Nos, úgy tűnik, ez egy rágcsálóra hasonlít, vagy talán egy gyík lehet.


Mivel a Marson kis mennyiségben jelen van a víz, lehetséges efféle sivatagi állatokat látni vándorlásuk közben… bár nagyon ritkán megfigyelhetők. Viszont, mi lenne, ha a NASA a Roverben található, apró, nagyon alacsony hőmérsékletű kamrákból állatokat eresztene a Mars felszínére, hogy teszteket végezzen?

/Enigma/

8 megjegyzés :

  1. És kérdem én, hogy ha ezt felfedezték miért nem mennek oda megnézni azzal a járművel? :D Ha igazán a Marsot kutatnák szerintem ezt megtennék...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az adóinkból élnnek,de folyamatosan hazudnak

      Törlés
    2. a hivatalos mars program csak parasztvakítás. a nevében is látszik: "program" egy olyan képződmény amivel a tudatunkat manipulálják. be PROGRAM-oznak, hogy a ne lássuk a valóságot.
      készít pár random fotót, amit kidobnak a népnek mint csontot a kutyának. még az se biztos h a marson készült a kép. gondolj csak a Földön forgatott holdraszállásra. :D

      Törlés
    3. a képen az állatnak hosszú a farka, és eléggé ismerős formája van. nekem egy földi patkányra hasonlít :D

      Törlés
  2. Sajnos ismételten egy hónapokkal ezelőtti felvételen látta meg valaki az érdekességet - amiből az következik, hogy azóta a rover kilométerekkel eltávolodott a kérdéses helytől (ha egyáltalán meg lehet utólag pontosan határozni a jármű fényképezéskori pozícióját és a kamera irányát). Az is lehet, hogy csak és kizárólag arról a pontról és abból a szögből látszik megkövesedett óriáspatkánynak ez a felszíni alakzat.
    Szóval legközelebb rögtön át kéne nézni a képeket, és (ahol egy van, ott több is lehet) a következőnél már vissza lehet küldeni a gépet... Vagy esetleg később, ha már a fontos dolgokkal végeztek, lehet úgy tervezni az útvonalat, hogy arrafelé haladjon el megint.

    VálaszTörlés
  3. Számtalan dolog lehetséges íme néhány.

    - A kép valódi és a Marson készült, de csak egy szikla.
    - A kép valódi és a Marson készült, és egy élőlény látható rajta.
    - A kép nem valódi, a Nasa azért csinálta hogy legyen mivel etetni az összeesküvés elmélet gyártókat, és a valódi összeesküvéseket ne vegyék észre.
    - A képet tényleg a Marson csinálták, és tényleg egy élőlény van rajta, de ez egy régi kb 50 éves fotó amit csak most tettek közzé, és jelenleg már más van a Marson.
    - A NASA-nal volt egy mókamester admin aki kitette a weboldalra, és egy hamisítvány (utóbbi nem túl valószínű).
    - A kép nem valódi hanem egy stúdióban vagy sivatagban csinálták, és csak egy szikla van rajta.
    - A kép nem valódi csak egy stúdióban vagy egy szivatagban csinálták és földi egy élőlény van rajta.
    - A kép a Marson készült és valódi, de egy földi élőlény van rajta, amivel a NASA kísérletezett.

    VálaszTörlés
  4. Az senkinek sem gyanús, hogy ez már nem tudom hanyadik ilyen fura (de hiteles) kép a Marsról ? Volt az emberalak, az arc, a sisak, egy csomó képződmény... Mi lehet valójában ?

    VálaszTörlés
  5. Érdekes, hogy az ilyen képeknél a szupeszonikus felbontású ultrakamerák mindig homályos képet adnak. Bezzeg, amikor nincs rajta semmi különös akkor éles.
    És ezt lehet magyarázni a porréteggel, a nappal stb. , de akkor is furcsa.

    VálaszTörlés