Nyílt Illuminati üzenet a zeneipar új sztárjaitól - Azealia Banks

Írta: SBGBuddha

Nem tudom, ki van megbízva az Illuminati Felső Kaszton belül a "média-szórakoztatás-zeneipar terület irányításával", de meg kell hagyni elég jól végzi a munkáját és remekül közvetíti az üzeneteket.... Újabb és újabb "üdvöskéi" jelennek meg, akik "sikerre vannak ítélve"....... Igazi MK elmeprogramozók....

Jay-Z No Curch In The Wild c. videót már korábban elemeztem nektek, ezért is tűnt rögtön szembe nekem, hogy mennyire kísértetiesen hasonló, rendőrállamra programozó üzenete van az Illuminati által irányított zeneipar új előadójának, Azealia Banks-nek.
Nincs is rajta mit csodálkozni, hiszen a videoclipben egyértelműen vállalják hasonlóan másokhoz /Rihanna, Beyoncé, Jay-Z, Kesha és számtalan közvetítőn keresztül/, hogy az Illuminati Agenda rabszolgái és azt az oldalt szolgálják, akinek - saját szavaikkal élve - "eladták a lelküket"......

Azealia Banks’ “Yung Rapunxel”: 
Új előadó, de ugyanaz az Illuminati Jelképrendszer

Azealia Banks egy új stílusú rap előadó, aki óriási figyelmet és megjelenési felületet kap mostanában a zenei médiában. Egyáltalán nem meglepetés, hiszen első száma is nyílt színvallás és 100%-ban az Illuminati -nak és az Elit Agenda-nak szentelte. A "Young Rapunxel" okkult szimbólumai, amiket már jól ismerünk, teljesen egyértelművé teszik és igazolják, hogy az Illuminati a garantált sikerért cserében kiterjeszti befolyását minden újonnan megjelenő "művészre"..


Azealia Banks 2011-ben aláírt az Interscope Records -nál (megszámlálhatatlan sok Illuminati-báb menedzsmentje) aztán hamar gyors átalakuláson ment keresztül. 2012-ben lehetett hallani először róla, amikor a zenei producer Munchi kiakadt tőle és tweetelte: "Menj és légy valaki másnak a "k...ja!". Azealia azt válaszolta erre: “@originalmunchi azt gondolja én benne vagyok az Illuminatiban....”

Munchi ezután még több részletet osztott meg Facebook-on az “Illuminati” vonatkozásában:

“Úgy gondolom, hogy Azealia immár az Illuminatiban van, szomjazva a sikerre és hírnévre, minden lépésben okkult dolgokat ábrázolva; ez nem olyasvalami, amiben én részt kívánok venni....."

Most egy évvel később kijött az első igazi száma, ami alapján kijelenthető a producernek igaza volt. Természetesen az előadók egyike sincs benne magában az Illuminatiban, hanem egyszerűen csak arcok, amiket előtérbe lehet tolni az üzenetek közvetítésére, ami a fő Agenda részét képezi.
Általában történet nélküli sokkoló, vagy szexuális vagy a félelem-ösztönre ható gyorsan váltakozó erőteljes képek jellemzik ezeket, amik megnyitják az elmét (ez elmeprogramozási technika, tudatalatti szubliminális üzenetekkel vagy nyílt arcunkba tolt képekkel érik el), közben olyan jelenetek vannak, amik befogadására előkészítették a terepet. Mindjárt megvizsgáljuk, mi lehet ez az üzenet.... Ha láttátok Jay-Z-t vagy ezt a videót, tudjátok, miről beszélek.


Azealia fejéből kirepülő, hozzá hasonlóan két eltérő színű szemmel rendelkező bagoly nagyon jellegzetes. Ez mind az "egy szem" és a "letakart szem" alteregója. A bagoly pedig az egyik legősibb szimbólum az Illuminatinál. Az, hogy a fejéből száll ki szimbolizálja azt, hogy elméjét az Illuminati birtokolja.




A Bavariai Illuminati első szintjének neve volt: "Minerval" és szimbóluma Minerva Baglya. 

Minerva Jupiterrel és Junoval együtt az etruszkok és rómaiak Capitoliumi istentriászának három tagja. A fent látható függőt a Bavariai Illuminati tagjai hordták. A Bohém Erdőben megtartott okkult szertartás szimbóluma szintén, ahol amerikai elnökök és az Elit tagjai szoktak hatalmas szobra előtt "emberáldozatot" bemutatni... 



Azeala fejében hipnotikus dolgokat látunk, mely mind a dualitáshoz kapcsolódnak. Forgó Yin és Yang, felette egy egyszemű kéz, mindez a sugarait szóró Illuminati piramisban. Elmekontroll MK-rabszolgák mind úgy vannak programozva, hogy kétféle személyiség él bennük néha tükrözve, néha szemben állva egymással. Attól függ, mikor melyiket kapcsolják be egy-egy jel hatására. Egyik legjellegzetesebb a Britney Spearst is tönkre tevő Monarch Programozás, melynek szimbóluma és kapcsológombja a pillangó.



A dualitás, a fekete és fehér, a növekvő és fogyó Hold, Yin és Yang. A Hamsa-szimbólum (kéz a mindent látó szemmel).... 



Ősi vallásokban a Hármas Istenség szimbóluma, később az új-pogány Wicca és boszorkány kultusz szimbóluma is egyben. Szarvas istenség a férfi energiákat jelképezi.


Egy bikán lovagolva - mely Babilon óta ősi szimbólum. Nem hiába van New Yorkban is hatalmas szobor neki a Wall Street jelképeként arany színben. Osiris ősi jelképe. (Már megint Egyiptom igen...) Ápisz bikája. A férfi princípium, feje felett a Hold pedig a női oldalt ábrázolja. A kettő együtt a jelenet szexuális kisugárzásával együtt a két oldal egyesülését és energiáit mozgatja meg. 


Azealia lenyel egy mini-hangfalhoz hasonlító valamit, ami engem kísértetiesen egy RFID nyomkövetőre és azonosító chipre emlékeztetett....

És ha mindez a képi hatás nem tette volna még egyértelművé, hogy egy Illuminati üzenetet látunk, jön az Agenda keményebb része: a RENDŐRÁLLAM képei, melyek fenemód hasonlóak a Jay-Z videóhoz, tehát érezhetjük, hogy valamiért nagyon fontos nekik ezeket a képeket elültetni az emberek fejében.
A Vigilant Citizen már írt korábban egy részletes cikket arról, hogy a Transzhumanista és Rendőrállami Agenda hogyan és miért van ennyire erőteljesen jelen a Pop Zenében.

Ahogy már én is írtam többször, mindez az elnyomó és totális kontrollt létrehozó rendszert tünteti fel úgy, mintha ez "buli" vagy valamiféle pozitív dolog lenne.

Épp ezért és más félelemtechnikák alkalmazása miatt tapasztaltuk azt, hogy a Bostoni maratonon előidézett False Flag ál-merényleteket mindenki bevette, majd totális szükségállapotot létrehozva az emberek szabadsága egy másodperc alatt szűnt meg. Teljes SWAT katonai egységek trappoltak át lakásokon, nappalikon és tereltek ki mindenkit kezeket feltartva vagy a földre fektetve. Mindezekre a lakosság lebutított része a végén tapsolva és örömujjongásban üdvözölte a lépéseket, amiknek áldozatául esett. Eszébe sem jutott, hogy ezzel valami nagyon megváltozott és olyan irányt vett, aminek lesz folytatása.
Ezt sajnos garantálni tudom és nincs kétségem afelől, hogy még drasztikusabb lépések elé nézünk hamarosan....


El az útból.... Ki akar ilyen jeleneteket látni egy zenei videóban ?..... Már az első jelenetekben egy rendőr sisakján üveget tör szét a lázadó Azealia, ami teljesen hasztalan. Természetesen. Mi az üzenete ennek? Hogy nincs értelme harcolni a rendőrállam ellen és érdemesebb lefeküdni neki majd ? Ahogy Ő is teszi..... ?

/Világ helyzete/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése