A Föld mágneses mezője kelet felé tolódik

Szerkesztő: Talán ez a legfontosabb hír, amit ZS Livingstone valaha az educate-yourself.org-ra posztolt, mivel az alábbiakban közre adott esemény mindnyájunkra hatással lesz itt a Földön. Amennyiben elegendő embernek jutna tudomására a közeledő mágneses pólusváltás és annak a következőkben kifejtett velejárói, akkor rengeteg olyan félelemtől és rettegéstől kímélnénk meg magunkat, amely ezt az eseményt kíséri.

Az illuminátus kormányzatunk és általában véve a Végzet és a Sötétség hírnökei meg fogják ragadni ezt az eseményt és „Isten Haragjának”, vagy a „Végső Idők” brit-izraeli átverésének, vagy egy közeledő, kóbor planétának, vagy talán a földönkívüli hatalmakra hárított vádnak (Blue Beam projekt) beállítva, majd pedig ürügyként fogják felhasználni arra, hogy megszilárdítsák a politikai hatalmukat Cion illuminátus sátánistái által vezetett, kizárólagos Világkormány rémálma által a mi „védelmünk” érdekében.


De mi nem fogjuk megengedni, hogy a félelemkeltők és kormányzati hazudozók megragadják ezt a felszabadító eseményt abból a célból, hogy a kontrolljukat és a rabszolgasorba döntő terveiket előmozdítsák. Az előre történő figyelmeztetés az előre való felkészülést jelenti: fizikailag, pszichológiailag és érzelmileg. Terjeszd az üzenetet. – Ken Adachi, szerkesztő

By Zuerrnnovahh-Starr Livingstone

http://educate-yourself.org/zsl/magneticfieldwobble27mar13.shtml
March 27, 2013


A sarki fény pillanatnyi eloszlása mutatja mega a legtisztábban, hogy az északi mágneses sark (ahová mindenhol mutatnak az iránytűk) hol található nap mint nap.

Tegnap Észak-Michiganben volt. Múlt héten Észak-Minnesotában. Ma Észak-Maine-ben. A jelenlegi északi mágneses pólus 2500 mérfölddel a földfelszín alatt található. A napi kóválygó-imbolygó rotációja a kanadai sarkvidéki szigetcsoport alatt megy végbe. Jelenleg Grönland alatt található. Holnap talán már Ellesmere-sziget alatt lesz. (Kanada legészakibb részén, Grönland szomszédságában)


Néhány cikk azt állítja, hogy az északi mágneses sark nyugatról Kelet-Szibéria felé sodródik. Állítólag a mágneses mező erővonalai az észak-alaszkai Beaufort-tengeren (Jeges-tenger 476 ezer km² kiterjedésű része) emelkednek ki a Föld középpontjából. A sarki fény pillanatnyi tojásdad eloszlása a megjósolható északi-sarki fényt ezer mérfölddel keletebbre mutatja.

Ez a hatalmas elmozdulása semmi olyat nem okoz, ami destabilizálhatná a Föld forgását, vagy amely a földkéreg elcsúszásához vezetne és világszerte óriási földrengéseket váltana ki. A sarki fény mágneses és elektromos energiái elképesztően nagyok, azonban csupán egy elenyésző része származik a Föld forgásából. A Föld mágneses mezője kb. fél Gauss (0,5 gauss) és Van Allen sugárzási övezet pozíciójában játszik fontos szerepet, amelyben az alacsonyabban fekvő csillagászati övezetek helyezkednek el.

(A Van Allen-öv a Föld feletti, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó, tóruszokra hasonlító dupla réteg.) Amikor a Föld mágneses mezője össze fog záródni a nem túl távoli jövőben, a sugárzási övek össze fognak omlani. Ez nem fog katasztrófákat előidézni a Földön, mivel a besűrűsödött éter nagy része az elmúlt néhány évben már elillant és azok számára, akik a „sötét anyagot” megalkották, el is fogyott.


A Föld mágneses mezőjének rövid időn belül befellegzik és átbillen a déli mágneses mező az Északi-sark közelébe. A folytonossági megszakítás alatt a sarki fényt minden szélességi fokon látni lehet majd napnyugta után és napfelkelte előtt. A Föld légköre kissé kiterjed és a gravitáció is kis mértékben növekedni fog. Sok műhold lefelé haladó spirális pályára áll. A Nemzetközi Űrállomásnak extra üzemanyagra lesz szüksége ahhoz, hogy a pályáján maradjon. A földkörüli pályán keringő műholdak kiperdülnek a pályájukról. Ez a tévéközvetítésre is hatással lesz.

Ezen eseményeket már jó előre megtervezték. Maga a Földanya olyan egyenletesen fogja a változásokat kivitelezni, amennyire csak lehetséges. Már régóta meg akar szabadulni a parazitáktól. Le fogja magáról rázni a bolhákat. Az emberiségnek előnye fog ebből származni, minthogy az emberiség fölé helyezett hipnotikus rabszolgaság eltöröltetik. Férfi és nő képes lesz befolyásolás nélkül igazgatni életének folyását.

Zuerrnnovahh-Starr Livingstone

forrás: http://educate-yourself.org/zsl/index.shtml, boldognapot.hu - Száraz György

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése