Mozgolódnak az UFO-k Moszkvában?

Az orosz főváros felett igencsak megszaporodtak a titokzatos fényjelenségek. Ezúttal két videót hoztam.

I, 2012. Május 6.

Az alábbi felvételen látható fénypontnál kizárhatjuk a repülőgép vagy madárraj magyarázatot, habár a hasonlóságok mellett különbségekről sem szabad megfeledkeznünk, mint például az objektum rezgő mozgása, a fényerősség változtatása valamint a kontúr méret és színváltozása.




II, 2012. Május 10.

A következő videó pár nappal az előző után készült. Azért látszik, hogy ez már jobban hasonlít egy idegen járműre, mint egy megmagyarázhatatlan természeti jelenségre.
Habár a feltöltő semmilyen magyarázatot nem mellkelt a videóhoz, megállapítható, hogy ez sokkal kézzelfoghatóbb mint az említett jelenség.


8 megjegyzés :

  1. Ez a bejegyzés egy nagy nulla. De igazából a blog is...
    Mi az, hogy "az említett jelenség"? Nem volt semmilyen jelenség említve. Ezek meg egyáltalán nem ufóknak néznek ki, inkább valamilyen ember által készített repülő tárgyaknak. Nem csak utasszállíttó repülők repkednek az égen.

    VálaszTörlés
  2. Jól van, jóváhagyás után... akkor gondolom a kritikus kommentek nem jelennek meg.

    VálaszTörlés
  3. Olvass te ganajtúró! Természeti jelenségről volt szó, az az említett jelenség.
    Tőlem aztán ócsárolhatod az oldalt, nem zavar. De próbálj meg egy ilyet összehozni egymagad és tarts ki vele legalább másfél éven keresztül, akkor talán majd megpróbállak emberszámba is venni.

    Minden emberi komment kikerül. A tiedet csak azért tettem ki h lássák, mekkora tirpák vagy. Mellesleg tájékoztatnálak hogy léteznek a hálón spammerek is, akik különféle reklámokat írogatnak kommentekbe, én ezeket szűröm ki.

    VálaszTörlés
  4. cworm, idegenek már pedig léteznek. Az már csak az emberi hanyagság miatt van, hogy nem létesitenek fizikai kapcsolatot az emberrel. Akiknek egyáltalán megnyilnak, azokkal is telepatikusan kommunikálnak. Tarthatnak tőlünk nagyon, mivel ha elsajátitanánk a technologiájukat, csillagközi háborúhoz is vezethetne, mivel az embert kapzsiság motiválja. Az, hogy mi a saját bolygónak mit teszünk az a mi dolgunk, de ha kihatnánk másra is az elég komoly fenyegetést jelenthetne számukra vagy bármilyen életre nézve. Nem megváltást kell várni, hanem tenni a dolgokért. Az univerzumban a tudás a legnagyobb hatalom, ami a mi szemünkben már "Isteni" adottságnak felel meg. Az emberi természet szab gátat az ő tudásuk felé , nem csak tudni kell, hanem megérteni is a dolgokat. Lehet számodra a blog szar igy-ugy, de lassan elkéne fogadni minden embernek, hogy nem csak mi vagyunk. Több 10-100 faj is lehet körülöttünk, csak abbol mi nem sokat látunk. Kikéne nyitni a szemeket lassan.

    VálaszTörlés
  5. Cworm!"Nem volt semmilyen jelenség említve." Te elolvastad a cikket? Mert ha igen akkor van egy kis baj a szövegértéseddel.
    UFO annyit jelent, hogy azonosítatlan repülő tárgy, szóval jelen esetben ezek azok! Lehet, hogy ember alkotta, de akkor is azonosítatlan.
    Király a blog! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  6. Jaj, hogy ti milyenek vagytok! :D
    Az, hogy a poszt címében szerepel az UFO szó, azt nem nevezném egy jelenség megemlítésének, kedves Steve0304.
    De az sem nevezhető annak, amikor az előző mondatban leír valaki annyit, hogy "megmagyarázhatatlan természeti jelenség". Ez az "említett jelenség". Ez kérem nem egy említett jelenség. Ha megemlítesz egy jelenséget, akkor kifejte, ha csak néhány szóban is, hogy miről van szó, mi az a jelenség. Ez kb olyan, mintha a szótárban a "lásd" szónál ez állna: Lásd - lásd: lásd.
    Itt nem "volt szó" természeti jelenségről. Senki nem írt le semmilyen természeti jelenség. "Megmagyarázhatatlan természeti jelenség". Ez semmi.
    Egyébként köszönöm a ganajtúró címet.:D Tök fantasztikus, hogy már másfél éve megy a blog, azta! És csak össze kell lopkodni a dolgokat, de nem kell bennük semmit kijavítani, ha esetleg valami rosszul lenne írva, csak trehányul odavetni, és mindent el kell hinni szó nélkül, mert ez "tény". Mindegy. Én meg már dolgozom folyamatosan 8 éve és eltartom magam és még egy embert. Ha te is megteszed ezt, akkor talán majd emberszámba veszlek.:D
    Béke és szeretet.:)
    (különben is ittas voltam, amikor az előző kettőt írtam, úgyhogy elnézést)

    VálaszTörlés
  7. látszik h halvány lila fingod nincs az egész oldalról. "összelopkodni"... nézzél szét kicsit barom. 304 bejegyzés van, ezeknek 1/4-e saját munka, másik 1/4-e pedig újságokból átírt szöveg, a többi videó és másoktól átvett FORRÁSSAL MEGJELÖLT cikk.
    hű dolgozol azta de jó... ettől most hasra kellene esnem baszki?
    Azért egy dolgozó embernek nem kéne összekeverni az összelopkodást és a forrásmegjelöléssel terjesztett cikkeket. Persze attól is függ hol dolgozol. Egy irodában robotolva olyan mintha varjak csipegetnék az agyadat, de lehet h WC pucoló vagy csatornatisztító vagy. az utóbbiakra szavaznék az ittasságodból kiindulva.
    Mellesleg ittasságra könnyű fogni mindent, de a helyedben én nem lennék rá ennyire büszke. persze én nem iszok és nem is dohányzok, de ez lényegtelen.
    Igazából nem is értem miért pazarlom az időmet egy ilyen alkoholista senkiházira. Bannolnálak az oldalról, de nem vagyok olyan. Légyszives próbálj eltűnni. :)

    VálaszTörlés
  8. Bírom azokat az embereket, akik azt hiszik, hogy a munka és a vele járó felelősség tesz egy embert emberré, holott csak egy tökéletes sablont visz az életbe, hogy idő előtt lehessen az ember egy kibaszott agyhalott robot. A véleményem szerint attól lesz valaki ember, ha az igazat mondja, kutatja, tesz érte és tanít másokat az igazságra. Azt hiszem Edward ebben segít nekünk és egy szó nem érheti ezért. A munka a jelenlegi -elég szar- élet szükségszerű velejárója és nem kellene többet jelentenie annál, mint mikor elmész szarni. A tanulás (nem a suliban megetetett moslékra gondolok), a tapasztalatszerzés, na az viszi előre az embert, nem a kényszeres vaskori munka. Ha elfogult lennék azt mondanám nem soká egy jobb kor jön és elfogult vagyok :) Nem kell sokat várnunk Edward.

    VálaszTörlés