Más bolygók lakói megmentették a Földet a Tunguz meteoritól

Több mint száz évvel ezelőtt más bolygók lakói megmentették a Földet a Tunguz meteorittól. Ilyen hipotézist állított fel Jurij Lavbin szibériai tudós. Amikor hatalmas üstökös nagyon közel került bolygónkhoz, egy idegen „öngyilkos űrhajó” nekirepült. Az összeütközés eredményeképpen hatalmas robbanás történt, az üstökös töredékei szétrepültek Szibériában, a legnagyobb szilánkot viszont a Tunguz meteori tnak nevezték el, mondja a tudós.

Más bolygó lakóinak ilyen hősies magatartásnak az okait egyelőre még nem tudjuk. Talán így próbálták megmenteni bolygónkat. Egy másik verzió szerint, ez véletlen körülmények végzetes egybeesése volt. Jurij Lavbintudós, a Tunguszka Jelenség közalapítvány vezetője fejti ki véleményét erről:

- Ez öngyilkos űrhajó volt. Úgy tűnik, nem volt elég energiája, túl nagy volt a tömeg, és az űrhajó direkt nekiment. Az üstökös szétesett. Töredékei egész Szibériában találhatók. A robbanás színhelye alatt, Krasznojarszk környékén (Kelet-Szibériában) egy 500 méteres átmérőjű és több kisebb, 100-150 méteres kráterre bukkantunk.

Ugyanott egy idegen űrhajó töredékeire bukkantak. Vegyi elemzés kimutatta, hogy az anyagot, amelyből a töredékek állnak (szilícium és vas speciális ötvözete), nem lehetett földi körülmények között előállítani. Jurij Lavbin így folytatja:

- 1908. június 30-án a szibériai tajga fölött 50 millió tonna TNT erősségű robbanás történt. Ereje egyenlő volt a második világháború összes robbanáséval, 2-3-szor nagyobb, mint azoknak az amerikai bombáknak, amelyeket Hirosimára és Nagaszakira dobtak. Hasonló robbanás volt a Novaja Zemlján (az Arktiszon), amikor a Szovjetunió kipróbálta a hidrogénbombát. A világ minden szeizmográfusa rögzítette a robbanást. Az nem a földön és nem az űrben történt, hanem valahol a légkörben.

A szibériai tudós biztos benne, hogy a száz év alatt felállított összes hipotézisből, csak egy helytálló van: hogy az eseményben földönkívüli civilizációk vettek részt.

- 99%-ra biztos, hogy földönkívüliek vettek részt benne. Hiszen a szeizmikus hullámmal egyidejűleg mágneses vihart is regisztrálták. Ez viszont csak akkor keletkezhet, ha a légkörben valamilyen technikai eszköz robban fel.

Jurij Lavbin talált még egy bizonyítékot a földönkívűli elméletének. Ezek a bizonyítékok kis kövek, amelyeken rombusz és négyzet képek láthatók.

- Ezek kvarc kristályok. Szilárdság tekintetében csak a gyémánt erősebb náluk. Ahhoz, hogy ilyen képeket rajzoljunk, különleges technológia szükséges. Elhatároztuk, hogy kipróbáljuk, mivel lehet ilyen képet rajzolni az anyagon. Fizikai Intézethez fordultunk, ahol megvan a lézeres berendezés. De az csak egy kicsit megkarcolta a kristályt, bár az acélt úgy vágja, mint a vajat. Amikor megmutattuk a kristályt geológusoknak, azt mondták, hogy a kő valamilyen más bolygóról származik.

Nem kizárt dolog, hogy ezek a kristályok valamilyen információt hordoznak. A titokzatos rajzok megfejtése nemcsak a Tunguz meteorit titkait felfedhetné, hanem sokat mondhatna a világegyetemről, és értelmes lényekről, akik élnek benne.

hungarian.ruvr.ru

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése