Disclose.tv eltörölve. Beindult ellenünk a háttérhatalom... Elkezdődött ?

Hogy lássátok, hogyan működik már jelenben is a szólásszabadság eltörlése és mire kellenek a szabadságjogokat eltörlő frissen elfogadott törvények /ACTA, SOPA, NDAA (határozatlan idejű fogva tartás,vallatás, tárgyalás nélkül)/.
Hogyan működnek a gyakorlatban? Így !!! Klikkeljetek a Disclose.tv oldalára !  

Az egyik leglátogatottabb, háttérinformációkról, összeesküvésekről, UFO-észlelésekről, 9/11 igazságáról szóló oldal, a DISCLOSE.tv is már így járt terrorizmus címszó alatt. 
Ezzel elindult egy folyamat, amivel megkezdődött az Internet szabadságának a felszámolása. 

Ezért veszélyes az, hogy tömegeknek fogalma sincs, mi zajlik körülötte, az a maroknyi ember, aki meg látja, nem képes összefogni. Pedig még időben kellene fellépni és cselekedni, mert eljön az idő, mikor már tényleg késő lesz !
Első lépés az információ szabadságának, második az egyén szabadságának felszámolása lesz (már történik), harmadik pedig a FEMA-táborok életbe léptetése a rendszer ellenségei számára.

Lehet, nem hiszed el, de 100 évvel ezelőtt a Titanicon "ma este" mulatozó embereknek sem volt fogalmuk még sem arról, ami aznap éjszaka fog történni, sem arról, hogy 2 hatalmas világháború következik 20 éven belül világégéssel és milliók halálával pusztán láthatatlan irányítók érdekei és tervei miatt. 

Szóval nem engedheted meg magadnak, sem családodnak azt a luxust, hogy nem nézel utána dolgoknak, nem tájékozódsz és nem tájékoztatod környezetedet ! ÉBREDJ MÁR FEL ! 

/Világ helyzete/

FRISSÍTÉS: 
Nos, nem tudom pontosan, hogy mi történt, de a disclose.tv oldal ismét működik, teljesen új felületen és olvasható, hogy ez már a 2.0-ás verzió. Én személy szerint nem tudom elhinni, hogy egy ál-terrorizmus váddal bezáratott oldal hogy működhet megint, nem biztos, de valószínűnek tartom, hogy ez az új disclose.tv már teljesen egy háttérkormány által ellenőrzött terület. Természetes, ha az ember ilyenkor kételkedik, és kételkedni is kell. Ajánlatos lesz odafigyelni h miféle igazságok is lesznek közzétéve az oldalon. Ismerjük az egyik leginkább használt és bevált taktikájukat: Két igazság közé rejtik a hazugságot, amit aztán mindenki bevesz.

4 megjegyzés :

  1. minden tiszteletem a global mysteries csapatának! ennekk az oldalnak hinni fogok:))!!!

    VálaszTörlés
  2. Ne higgy! A hitet, akárcsak a bizalmat ki kell érdemelni. mi csak az érdekességeket tesszük közzé és az igazságot. vannak olyan bejegyzések ahol tévedhetünk, de vannak olyanok ahol kizárólag az igazság szerepel, úgy mint ez is. próbálj kicsit kritikusan gondolkodni. ne higgy el mindent amit eléd tesznek, vagy teszünk. legyen saját véleményed, a saját belső hangod alapján ítéld meg hogy mit tartasz igaznak, és ne a normák vagy a többségében hamis információáradat alapján. benned is van egy kis belső hang ami ha tudatosan gondolkodsz, megszólal amikor valami téveset, vagy hazugságot olvasol. az alvó embirkáknál ez a hang el van nyomva. az elsődleges cél felébreszteni az embereket, a másodlagos pedig visszahozni bennük azt a kis vészjelzőt, hogy már ne lehessen őket újra elaltatni a hazugságokkal.
    uh ne higgy el mindent amit olvasol. legyen saját véleményed is :))

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok :) Nem akarok kötekedni, de működik a disclose.tv oldala. Ha esetleg nem működött, akk most már ismét üzemel :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi az infót. Frissítettem is a hírt. :)

    VálaszTörlés