UFO-t filmezett le egy autós Új-Mexikóban

Új-Mexikó - Rendkívüli képsorokat készített egy lebegő földönkívüli járműről egy amerikai autós.

A szokatlan látványt kamerával rögzítette a napokban egy sofőr egy új-mexikói ipari park fölött. Bár a videót kocsija volánja mögül készítette, a felvételen így jól látható, hogy különös tárgy lebeg az épületek fölött.


A legnagyobb videómegosztó portálra feltöltött anyagot 2 nap alatt közel 300 ezren tekintették meg. Brit lapinformációk szerint a felvétel azért számít különlegesnek, mert ilyen jó minőségű felvételeket ritkán készítenek "repülő csészealjakról".

Ugyanakkor a brit Stephen Hannard, egy földönkívüliekkel foglalkozó tudományos társaság tagja a képsorok láttán megjegyezte, az is lehet, hogy egy ügyes számítógépes trükkről van szó.
Véleménye szerint mindig a fantáziánk dönti el, mit akarunk látni és elhinni - olvasható a Daily Mail című napilapban.
/paranormal.hu/

Ritkán foglalkoznak ennyit egy UFO videó lejáratásával, mert még a Fókuszban is megjelent -ahogy hallottam.


Az oldalán látható egy fekete körben lévő 5 ágú csillag, mely az amerikai légierő logója, így nem csoda ha mindenhol próbálják eltussolni, és kamunak beállítani.

A Mirror c. brit lap tökéletes példája ennek a dezinformációnak.
http://www.mirror.co.uk/news/weird-news/ufo-spotted-near-roswell-crash-737426

Ahogy az oldalon lent, a kép alatt láthatjátok:

YouTube user Space999dude said: “I took this from my car but had to go because of where I was parked.
“Seems too bright for a boat and looked like it was above water.”
He added: “It was a very long way off and I was at full 40x zoom hence the shaky footage.
“I always carry a camcorder in my car as saw something a few years ago and think more people should be looking and keeping cameras at the ready.”


Ez majdhogynem tökéletesen megegyezik egy másik észleléssel ami Londonban történt a Temze torkolatánál néhány hete. Ugyanazt fordítottam le a Daily Mail oldalról:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2098074/Glowing-UFO-spotted-Thames-Estuary-leaves-driver-mystified.html
http://global-mystery.blogspot.com/2012/02/izzo-ufo-t-rogzitett-temze-torkolatanal.html

Mindenhol azt olvasom, hogy "Ez nem lehet Új Mexikó, mert teljesen más a környezet, és az autók a parkolóban". Tökéletesen tükrözi az elterelési propagandát.
Nyilvánvaló, hogyha valódi a videó -márpedig nagyon arra hajaz-, akkor az amerikaiak sem akarják, hogy megtudja a nép, hogy hol lehet az egyik bázisuk, legfőképp azt nem, hogy ilyen Azonosított repülő tárgyakkal rendelkeznek. Persze a videó törlése csak még gyanúsabbá tenné a dolgot, így marad a parasztvakítás.

El ne higgye senki, hogy ez a videó kamu! Gondolkozzatok el: 

Ha valamit az első pillanattól fogva úgy tolnak az arcodba, hogy ez most fake, meg számítógépes animáció, akkor ezt te szépen el is fogadod, és eszerint alakítod ki róla az álláspontodat, "hmm, hogy ha mindenki ezt mondja róla, akkor még jó hogy én is ezt mondom, mégis ki vagyok én, hogy szembemenjek a többség preferenciájával".

Minél jobban erőltetnek rád valamit, annál nyilvánvalóbb, hogy mások akarnak meggyőzni róla, hogy azt gondold, amit mondanak.

Tényleg azt gondoljátok, hogy csalás, vagy mások akarják, hogy azt gondoljátok róla?

Látsz egy hatalmas, indokolatlan sebességgel és manőverekkel mozgó fénypontot az égen,  rávágod, hogy "Wáá ez egy ufó!" 
Látsz egy videót amin teljes egészében látható a repülő tárgy, de azt már nem hiszed el, sőt a világba ordibálnád, hogy "KAMU". Mi lehet az oka vajon?? Miért változik meg egy csapásra a gondolkodásod??

9 megjegyzés :

  1. Szerintem ezt nem lehet bebizonyitani, hogy valodi-e vagy kamu. Ez olyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy bizonyitst be nekem, hogy nem letezik Isten es en bebizonyitom neked, hogy letezik...nekem mar mondtak ilyent.

    VálaszTörlés
  2. Én még sose láttam semmi ehhez hasonlót se,de az biztos hogy ez nem kamu!!!ilyen trüköt hogy lehetne csinálni?kérdem én.Vagy ez az Amerika kifejlesztett megint valami okosat,amit nem sokára ráküld az arab világra,vagy tessék most már belátni és bevallani "nem vagyunk egyedül"

    Thonka

    VálaszTörlés
  3. http://www.youtube.com/watch?v=aV6PlVfHnaI&feature=related
    Körülbelül ennyire tartom valósnak.

    VálaszTörlés
  4. Attila ezt a videót egy enyhe túlzásnak érzem. ha az új mexikói fake lenne, akkor ehhez képest fényévekkel komolyabb videószerkesztőkkel csinálták.
    De bevallom azért tartom valósnak az új mexikóit, egyrészt mert ha fake, akkor jobban van kidolgozva mint bármi amit eddig láttam, másrészt pedig az az irracionálisan erős lejáratási propaganda, ahol minden percben azt tolják az ember arcába, hogy ez csak "egy számítógépes animáció". ilyet még nem tapasztaltam egy hasonló videónál se, pedig naponta érkeznek a youtube-ra ilyen és efféle filmek.
    Lehetetlen, hogy egy kamu videóra (amilyeneket naponta tolnak fel a netre) szánnának a tévékben (Fókusz) ennyi műsoridőt.

    VálaszTörlés
  5. Az a baj sajnos a mai technikával tömkelege kerül fel a netre ezért nehéz is kiszűrni melyik a valódi melyik nem.Azért mondanám fake nek mert egy másik videóra kisértetiesen hasonlít az "ufo",az objektum anyaga vagy hogyis mondjam a külső váza kicsit műanyag hatását kelt ami szerintem animációra utal és kicsit nehezíti az is hogy homályos a kép én erre 90% ban mondom h fake bár kitudja lehet valódi(nem láttam még mit mondtak elről a tv ben) hátha majd elemzi egy videó szakértő aki okosabb ebben a témában. Abban viszont igazad van hogy mindent dezinformálnak, feltünően sosem hallgatják meg a másik oldal érveit...

    VálaszTörlés
  6. Nem hiszem, hogy Amerikának lenne bármi ilyesmi repkedö gépe... 2: elég silány a kivitelezés... ha volna bármi is, majd biztos youtubeon lesz? aha... Idegenek vannak, de az ember technikailag elég silány copykat tudna felmutatni nekik... pont ezt a tudást fogják "eladni" nekünk, aha... Akkor már holnap készülhetnénk egy hatalmas háborúra, vagy az amcsik elkotródnak 1 másik bolygóra. Oszt nekünk osztogatnák a jegyet pénzé vagy aranyért? Majd ha jó kezekben lesz 100%-ra akkor talán eme tudás birtokába juthatunk. Addig meg psszt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "az amcsik elkotródnak 1 másik bolygóra. Oszt nekünk osztogatnák a jegyet pénzé vagy aranyért?"
      Erre még látok is realitást xD

      Törlés
  7. Crinalhead, en nem ertek egyet. Szerintem az a jo a videoban, hogy ha hamis is, de az amerikaiaknak (es nem csak) minden bizonnyal van hasonlo gepuk amit nyilvanos szem nem latott, csak beavatottak. Csak gondolj bele, hogy mi lehet biologiai teren, ertem itt a genetikara pl. Olyan lenyek vannak mar titkosan kifelylesztve, amilyent mi el sem tudunk kepzelni. Hogyha egyszer ott allunk tudomanyos szinten, hogy frankenstein modjara barmit eloallithatunk, akkor valaki minden bizonnyal meg is teszi. Ugyan ez megy robotok, repulogepek (ufok) teren is. Lassan be kell latni, hogy az igazsag szamunkra elkepzelhetetlen reszet homaly takarja, es amit mi latunk csak a fold felszine alatti resz (es az is torzitva)

    VálaszTörlés
  8. miota epitik a foldonkivuliek a jarmuveiket jelzofennyel??? talan mar ok is betartjak a legiszabalyokat a foldon?
    ha meg amerikai gyartmany, akkor miert landol egy ocska epitkezesi ceg udvarara es nem az 51 es bazisra? mielott elkezdi kozeliteni a video vegen a kepet olvashato a ceg neve.
    de amiert gondolom, hogy egy olcso kamu az egesz az, hogy miutan eszrevette, hogy egy ufo lebeg az egbolton o csak nyugisan hajt tovabb az autojaval. haaaaat, ha en latnek ufot, lehetnek akar egy hid kellos kozepen, azonnal megallnek es ugy filmeznem! na de en csak magyar vagyok, nem amerikai...

    VálaszTörlés