Mi vár ránk 2012-ben?

Bizonyos időközönként elpusztultak, vagy legalábbis szinte nyomtalanul eltűntek a föld uralkodó civilizációi.
Még akár tetszik akár nem, a dinoszauruszok is egyfajta uralkodó civilizáció volt, csak nem technikai, hanem faji tekintetben. A megkövült emberi lábnyomból ami a dinoszauruszt követte(jobbra lent), lehet következtetni, hogy mellettük párhuzamosan is élt egy humanoid faj, akikről szintén semmit sem tudunk, csak pár lábnyom maradtÉs feltehetően tőlük származnak az Ica-i kövek.

A maják valamilyen oknál fogva ismerték "A pusztulást".
Kiváló csillagászattal, matematikával, fejlett istenhittel, kultúrával rendelkező nép voltak. Olyan pontos számításokat végeztek, hogy a naptárjuk mindössze 17 másodperccel tért el a mienktől.
Bizonyára felismerték a rájuk maradt emlékekből az eltűnések közti ciklikusságot.
A csillagok és bolygók állásából kiszámolhatták a  pontos időközöket.
Ezután megalkották a híres "Maja naptárat". Végül ők is eltűntek.

Rengeteg jóslat és elmélet van!
Szólnak világvégéről (megj.: a maják SOHA, SEHOL nem említettek semmilyen világvégét), dimenzióváltásról, földönkívüliekről, tudatszintváltásról, arról, hogy visszatérnek az "istenek" ("Ő alászáll az egekből"). Bármilyen kiábrándító legyen is, az is lehet, hogy semmi sem fog történni, csak az emberek kollektív akarata teremti a mostani kaotikus helyzetet innen származnak a "valami készülődik" jelek.

Sokan az Új Világrend (New World Order) megszületéséhez kötik a 2012-t, de a maja naptárnak nem hinném, hogy sok köze van hozzá.

A naptár működése:

Nekem valahogy a dimenzióugrás -bármilyen furán hangzik is- a kedvencem. A civilizációk eltűnésére jó magyarázat a magasabb létsíkra való átlépés.
Sok ősi nép olyan fejlett kellett legyen, hogy nagyon modern, mesterséges eszközöket alkottak és használtak, pl lézer, antigravitációs emelő szerkezet (azokat a hatalmas gránit köveket másképpen igazán ki se lehetne vágni és el se lehetne mozdítani).
Kérdem én- hova tűntek ezek a szerkezetek? Ha olyan fejlettek voltak, nyilván nem állatbőr szerkóban járkáltak, hanem felismerték a műanyagot, így a műszálas cuccokat. Márpedig a dimenzióugrás elmélet szerint azok a műszálas és műanyag dolgok széthullanak az eseménykor. Az orvostudományuk is nagyon fejlett kellett hogy legyen. Vannak precíz orvosi eszközök, amik olyan fémből készültek, amit manapság még laboratóriumi körülmények között sem lehet előállítani.

A földönkívüli elmélet is szépen hangzik, és nagyon sok bizonyíték van rájuk világszerte "az istenek" címszónál, de sajna nem ad választ a civilizációk eltűnésére a dimenzióváltással ellentétben.
Szépen bele illik a lézer, és az antigravitáció is a képbe. Még a visszatérés motívum is ami szinte minden nép vallásában, legendáiban fellelhető (még a Bibliában is Jézus visszatérése). Ráadásul a Nibiru [Annunakik(istenek)] közeledte.

Az eredeti maja jóslat(fordítás):
"A 12 Baktun és 13 Ahau ideje az ősök visszatértének, és a bölcsesség embereinek. Engedd a reggelt eljönni, engedd a hajnalt eljönni. Átadom most az üzenetet: Nem szabad félned. Fogd ezt az üzenetet, és szórd szét a világban!"

Az "ősök" visszatérnek. Nyilván nem a saját őseire utal. Ősök=Elődök=Régi nép akik valaha itt éltek.
Sok forrás említi az isteneket akik valaha a Földön éltek, és "az ember leányaival háltak"(mellesleg elvileg ebből születtek az óriások). A közel keleti, arab mondavilágban is vannak az ún. "régi emberek". Az egyiptomiak "istenek korának" nevezik a legrégebbi korszakukat.
Az Ő visszatérésük a leglogikusabb, bármilyen ijesztően is hangzik egyeseknek.
Ráadásul ahogy elnéztem az írásokat, az Annunakik természete nagyon hasonló az emberéhez. Vannak köztük jók, rosszak, önzők, kiszámíthatatlanok, buja kéjelgők [Ishtar "istennő" (megismerném ^.^)].

Akármi is lesz, az akár tetszik, akár nem, el fog jönni. A legfontosabb az ismerete, hogy ne érjen felkészületlenül. Az embereket a legkönnyebb a tudatlanságba taszítva pánikba ejteni. És ha mégis az "istenek" térnének vissza, az ember kiszámíthatatlan és sok hülyeséget csinál mikor pánikol. Nem lenne szép, ha pár tudatlan ember megtámadná a lényeket. Főleg ha fejlettebbek lesznek (márpedig azok lesznek). A felkészülés a túlélés kulcsa, minden a fejben dől el.

5 megjegyzés :

  1. Én ebben hiszek hogy eljönnek értünk és bizony elmondanak mindent ami történik velünk, és fejlettebbek leszünk és egy magasabb létsíkba kerülünk. Én érzem hogy valami változás fog történni nagyon várom már hogy mindenki boldog legyen ezen a bolygón, mert ami most van ami történhet az nem jóval kecsegtet az emberek számára. Mindenki rosszul van ha dolgozni kell menni, miért? Mert tudja hogy mindenki ezt teszi és csak a pénzt hajtja és nem az élet értelmét! De ennek vége szakad és onnantól mindenki csak ámul és bámul hogy most valami jó fog történni vele.

    VálaszTörlés
  2. Szia Eddy! Én imádom a majákat,és remélem igazuk van,mert már nagyon ránk férne,hogy történjen vmi pozitív dolog itt a földön.Jöhet a dimenzióváltás, vagy az idegenek visszatérte,nem hiszem,hogy félnünk kellene! S ha vkinek mégis van félnivalója,az nem hiszem,hogy az egyszerű emberek! Köszönettel pepe

    VálaszTörlés
  3. Juszkó! nagyon igazad van, pl a magyarok régen szerettek dolgozni. egyszerűen rosszul voltak attól ha nem volt munka. az öregem is ilyen télen. valamennyire még bennem is ott van. de sok értelme nincs, mert 1. a pénz se biztos amiért egy átlagember nekiáll dolgozni. 2.amit mondtál, hogy nem az élet értelmét keresi.
    talán nem ismerik be, de tudat alatt beleuntak a rabszolgaság körforgásába: Születés-Tanulás-Munka-Halál. sőt ez még a jobbik eset. manapság már a tanulást ki is lehet venni a képletből, mert vagy hazugságot adnak át, vagy a nagy büdös semmit.

    Pepe! a maják nekem is nagy kedvenceim. és szerintem ha ők azt mondják, hogy jobb lesz, akkor megbízok bennük. vagyis ezerszer inkább bírok bennük mint az elvakultan szkeptikus "tudósoknak".
    Csak az fél akinek van félnivalója(remélem jól írtam), de be kell látni az ismeretlentől való félelem még az egyszerű becsületes átlagembert is megrettenti.

    VálaszTörlés
  4. Egy-egy naptár pontosságát, leginkább a szökőnapok kezelése mutatja. Jelenlegi ismereteink szerint nincs a világon olyan naptár-rendszer, amelyet a szökőnapok miatt, ne kellene időnként korrigálni. Ez alól a Maja-naptár sem kivétel.

    Maga a naptár 3 részből: egy 18 hónapos, - egy 260 napos és egy hosszabb időszámításhoz használt nagy körből áll - ami hozzávetőlegesen egy 5126 évből álló időszakot foglal magában.
    Vagyis a Maja-naptár: egy 5126 évből álló naptár-rendszer, amely minden egyes ciklus végével újraindul. Ez nagyon fontos! Azaz szó sincs világvégéről, csupán a naptár újraindulásáról!

    A naptárral kapcsolatos legendákat és misztikát az indította el, hogy a Maják az 5126 évből álló ciklusokat egyben korszakoknak is tekintették, s mivel a jelenlegi ciklus épp a mi életünkben ér véget (2012. december 21-én), - néhányan úgy gondolják, hogy a naptárforduló egy új korszak eljövetelét jelöli.

    Hááát...
    ..a Föld már több ezernyi, 5126 évből álló ciklust megélt...
    ennyi korszak lett volna?

    Annak ellenére, hogy a Maják leszármazottjai szerint sem csillagászati naptárról van szó, saját korában a Maja-naptár igen pontos volt. A tudomány jelenlegi állása szerint viszont, az ismert naptárak közül a legpontatlanabb! Összehasonlításképp: amíg a Gergely-naptár esetében 3300 évenként 1 napnyi korrigálásra van szükség, addig a Maja-naptár esetében 52 évenként 5 napra!
    Mai szemmel nézve, ez valóban nagy különbség.

    Pontatlansága ellenére, - az istenségekkel kapcsolatos alig értelmezhető (ez által a találgatásokra okot adó!) jelölései, valószínűleg az idők végezetéig az érdeklődés középpontjában tartják a naptárt. Ebből eredően, akár természetesnek is vehetjük, hogy a jelenlegi ciklus végéhez közelítve naponta születnek az újabbnál újabb “megfejtések”. Az egyik ilyen nemrég napvilágot látott megközelítés, a Maja-naptárt - az összes korszakkal együtt, egy idő-hálóban képzeli el...

    A Maják által használt mértékegységeket felhasználva (baktun, katun, tun, vinál, kin) készítettek egy idő-hálót, melyet az Univerzum születésétől kezdve a világtörténelem legfontosabb eseményeire “ráhúztak”. Abból, hogy bizonyos történelmi események “fedik” az idő-háló egy-egy pontját, arra a következtetésre jutottak, hogy a Maja-naptár nem 2012 decemberben, hanem 2011 októberben ér véget.

    A megközelítés jó, de figyelembe véve az elmúlt évezred, főleg az elmúlt évszázadok történelmi eseményeit (volt belőlük bőven!), akár még egy halászhálót is ruházhatnánk ezekre az eseményekre, az is egyezne.

    Ha már az eseményeknél tartunk - gondoljátok csak végig: a ma ismert naptár-rendszerek kivétel nélkül csillagászati háttérrel rendelkeznek - s elsősorban a Napot veszik figyelembe... Vajon mire lenne képes egy olyan naptár, amely az összes bolygót számításba venné? Félelmetes lenne, igaz?


    Mr.T

    VálaszTörlés
  5. JÁJÁJJÁJ Vigyázzatok mindjárt itt van 2012!!!

    http://www.idokep.hu/2012

    imádkozzatok amíg lehet!!!!!!!!!!!!!

    J.O.

    VálaszTörlés