A tudományos elit hazudozásai

Egy hete találtam egy nem túl aktuális cikket, de akkor is nagyon felháborított.

Ördög helyett csúcstechnológiával magyarázzák a legújabb gabonaköröket


Érdemes lenne már egyszer kielemezni ezt a hazudozás-technikát, mivel minden olyan jelenség magyarázatára használják már évtizedek óta, melyek BIZONYOSAN nem értelmezhetők az elitnek tömeg elé dobott kamu tudományával:


  1. Az aktuális téma feldobása - melynek persze érdekesnek kell lennie, sőt titokzatosnak, hogy a tömeg felfigyeljen rá. ( Az aktuális téma azt is jelenti, hogy az emberek MÁR ISMERIK EZT A JELENSÉGET, ÉS BELÜLRŐL ÉRZIK, HOGY HAGYOMÁNYOS MÓDON NEM LEHET MEGMAGYARÁZNI ŐKET - ÉS CSAK EKKOR, CSAK EKKOR AVATKOZNAK BE HIVATALOSAN, mivel ideológiailag túlságosan veszélyesnek találják.)

    A különböző médiákban, hírportálokon kiadott hivatalos magyarázat pedig JÓCSKÁN FÁZISKÉSÉSBEN VAN AZ EMBEREK MINDENNAPI TAPASZTALATÁHOZ KÉPEST - ezt lehet UFO jelenség, vagy természetes módon nem magyarázható földi vagy csillagászati jelenségek, vagy az emberek EGYRE NÖVEKVŐ ÖNTUDATA MIATTI FOKOZÓDÓ ÉRZÉKSZERVI BEPILLANTÁS A KULISSZÁK TITKAI MÖGÉ stb.

  2. A cím maga már VÁLASZ EGY FEL NEM TETT KÉRDÉSRE : HOGY NEM!!!

    Ezt a technikát még a kommunista politikai újságírás kezdte el, amikor is végletekig tökéletesítették a hazudozás művészetét. Akkor ugyanis a lakosság teljes tönkretételét és rabszolgasorsban tartását, vagyis a TÉNYEKET, a hivatalos politikai újságírás körmönfont áltudományos magyarázattokkal tudta KIMAGYARÁZNI, MINT SZÜKSÉGSZERŰ ÉS TUDOMÁNYOSAN BEBIZONYÍTOTT FOLYAMATOKAT!

    És ami tudományosan be van bizonyítva, ugye, az ellen egy közönséges állampolgár sem tud mit tenni: tűrnie kell a további kizsákmányolást!

    Nos, ezt a módszert látjuk mind a mai napig a hivatalos vagy félhivatalos tudományos közleményeken is, melyek hogy-hogy nem, mindig valami jelenséget TAGADNAK, általában azt, ami már minden normális ember számára nyilvánvaló a 21. század elején.

  3. Az alcímben történik utalás a jelenség misztikus vonatkozására, de egy szusszal rögtön le is hűtik a kedélyeket: nem misztikus!

  4. Jön rögtön a rövid történeti kitekintés, hogy hajdan is figyeltek meg ezt meg ezt ( ufót, véres esőt, gömbvillámot, kísértetet, csodalényeket stb. ), DE MA MÁR TUDJUK, hogy ez és ez áll mögötte.

  5. Aztán jön a legnehezebb szakasz, amikor az áltudományos kimagyarázással mindent ellenkező előjelűvé kell változtatni.

  6. Ennek első fázisa valamilyen tudományos tekintély bevetése, hogy állítólag kutatták a jelenséget, és ez és ez a kutatási eredmény született róla.

  7. Utána elkezdődik egy általános vagy középiskolás fizika-kémia-földrajz óra dögunalma, azaz a természeti anomáliákat már korábbi (ál)tudományos magyarázatokhoz rendelik.

  8. Ez az ALTATÁS FÁZISA, ezért fontos, hogy viszonylag hosszan tartson, hogy végén a közönséges olvasó is elhiggye, hogy természetesen Ő LÁT ROSSZUL.

  9. De be kell még vetni egy trükköt, mert a szokásos kamu-magyarázat-halmaz csupán altatásra szolgált, HOGY NE VEGYÉK ÉSZRE AZT, AHOL NYÍLTAN HAZUDNAK VAGY HAMISÍTJÁK A TÉNYEKET.

  10. ÉS EZ A CÉL : beültetni a tudatalattiba egy teljesen idióta magyarázatot, melyet a közönséges ember észre sem vesz kezdetben, mivel még belül vívódik a hivatalos magyarázat és a saját tapasztalata közötti ordító ellentmondás miatt.

  11. A befejezés pedig megint vagy az altatást vagy pedig rögtön egy újabb természeti anomália párhuzamba hozását szolgálja az előbbi magyarázatokkal - hogy rögtön két legyet üssenek egy csapásra.

  12. Ugyanis a MELLÉKNAP-jelenség már sokkal kényesebb dolog, amely a hivatalos tudománymagyarázó ügynököknek sokkal több fejtörést okoz, mint az egyes esetekben  NYILVÁNVALÓAN NEM EMBERI EREDETŰ GABONAKÖRÖK!

  13. Persze nekik nem az okoz fejtörést, ó nem! Hogy MI ÁLL e jelenség mögött, mivel az elit-tudomány az ötvenes évek óta tud a Nibiruról, és 1983. dec. 31-től az infravörös-tartományban is észlelik azt folyamatosan, hanem hogy hogyan magyarázzák ki az embereknek, amikor már majd' mindenki tudja vagy ÉRZI, hogy a melléknap-jelenség mögött egy másik bolygó vagy csillag áll!


5 megjegyzés :

  1. Szia Eddy!Nekem is ez a gyenge pontom,mert soha nem értettem,miért nem tudhatjuk mi, egyszerű emberek az igazságot, a természetfeletti dolgokról.Persze ahogy felnőtt lettem,már tudom,és valamelyest betekintést kaptam a dolgok mögé,már tudom miféle világban élünk,ahol tőlünk elvárják,hogy "tisztességesen",csendben,fejet hajtva,leéljük az életünk,amit sokan el is hisznek,sőt el is akarják hinni,közben pedig a legnagyobb hazugságok övezik mindennapjainkat.Ezt nagy igazságtalanságnak érzem,és mindig is szálka marad bennem,és elfogadni se nagyon tudom,max. megbirkózok vele felületesen,és kersegetem azon emberek társaságát,akik próbálnak kitörni ebből! Köszi a cikket,hálás vagyok érte !!! pepe

    VálaszTörlés
  2. Hi pepe!
    egyetértek veled. :)
    igazából érdekes hogy ezt mondod, mert nekem 5 éve(14 éves koromban) a töritanáromnak(elég ironikus) sikerült először elérnie, hogy megfogalmazzam magamban azt a másig meghatározó mondatomat, hogy: "Ki akarok törni innen." Azóta ez lebeg a szemem előtt, és mindent meg is teszek, hogy elérjem. :D

    VálaszTörlés
  3. Jó úton haladsz,a tudásod,és az eszközöd is megvan hozzá,és teszel is érte,hogy némi változás történjen e téren. Nagyon céltudatos vagy,persze ez kell is hozzá! A magam részéről nem tudom,én eléggé egyedül vagyok,valahogy olyan emberek közé sodort az élet,akik nem foglalkoznak effélékkel,és hát sokáig saját magamról is azt gondoltam,hogy bizti zakkant vagyok kicsit. Hehe,ez jó,még nem is mondtam ezt így ki soha!Szal, aztán munka,család,és most itt vagyok,és egyre inkább nem veszi be a gyomrom ezt az "egészet"! Hát ezért is örülök,hogy vagy,és hogy itt lehetek néha! Na megint regényt írtam,bocs,ha untattalak!Sok köszönettel!!! pepe

    VálaszTörlés
  4. az az érdekes, hogy akkoriban semmi tudásom nem volt. utána durván 1 évvel bekattant valami, egyik napról a másikra. hirtelen mindent megértettem, mármint úgy, hogy elkezdtem logikusan látni mindenben az olyan összefüggéseket amiket azelőtt soha, mondjuk h egyik reggel felébredt bennem a zseni(sajna az ego is xD). most legutóbb ez abban nyilvánult, meg, hogy egy sort nem tanultam az érettségire, de olyan 4-es átlaggal vígan megcsináltam(játszottam egy kicsit). nyugi engem is elég lezüllött helyre sodort a természet. annyira alap szinten működik egyeseknek az agya, hogy rossz rájuk nézni -.-""
    én jól tudom magamról, hogy egy kicsit kattant vagyok, de nálam ez a normális. a hagyományos értelemben vett "normális" nekem túl unalmas, és nem vezet sehová.
    azért engem se sok választott el attól, hogy "hagyjam a francba a blogot". volt pár olyan pillanatom amikor komolyan elgondolkodtam h érdemes-e ezt csinálni. de végre van olyan ember mint te aki értékeli a "munkámat". most többek közt ez hajt extrém módon előre! :D :D

    VálaszTörlés
  5. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés