Azonosítatlan repülő tárgyak Tatabánya és Erdőkertes felett?

Egyik tatabányai olvasónk küldte az alább látható négy fotót, amelyek 2013. augusztus 13-án, kedden este fél nyolc tájban készültek, és egy, a város felett áthaladó repülőeszközt örökítettek meg. A fényképeket készítő szemtanú beszámolójában a következőket írja:

"Ma este 19:30 körül Bokod környékén egy erős fényt vettünk észre, amely emelkedés közben fénycsóvát húzott. Kizárt, hogy műhold lett volna, miután cikázó mozgást végzett. Egy időre eltűnt a felhők között majd miután újra előbukkant, már egy helyben lebegett és erős fényt bocsátott ki magából.

Ekkor rohantunk el a fényképezőért, de mire lefotóztuk, már megindult Budapest irányába nagyon nagy sebességgel. A fényképeket megnézve és kinagyítva látszik, hogy nem repülő, és nem is helikopter, hanem hengeres formája van. Sajnos a fénykép nem adja vissza, de élőben ez teljesen egyértelmű volt."






(Nagyobb mérethez kattints a képekre)

Egy másik olvasónk egy nappal korábban, a Pest megyei Erdőkertes térségében volt szemtanúja egy furcsa jelenségnek. Ő fotót nem készített, de beszámolója jól érzékelteti a különös jelenséget:

"2013. augusztus 12-én este 22.00 után Erdőkertes felett a csillaghullást néztük, amikor egy villogó fényre figyeltünk fel, ami össze-vissza mozgott. Szinte azonnal észrevettük, hogy több kisebb is van körülötte, így már olyan volt, mintha egy egész "űrhajó" lett volna. Rajtam kívül a kisfiam és a kislányom is látta. Az legérdekesebb az volt, hogy amint ezt megláttuk, szinte azonnal legalább 6-7 nagyon gyors repülőgépet vettünk észre, amelyek a furcsa fények felé közelítettek."

/ittvannak.hu/

2 megjegyzés :

  1. Üdv!Én is láttam valami érdekeset Pakson Augusztus 13.-án 21:30 körül néztem az eget hátha elcsípek néhány hullócsillagot.Az egyik pillanatban megjelent 3 fényes pont ami szabályos háromszöget képezett,egyszerre haladtak(mintha egy nagy valami lett volna)és pillanatok alatt el is tűnt,de nem úgy,hogy látom amikor elhalad,hanem csak eltűnt.Érdekes volt.

    VálaszTörlés
  2. Hali! :) Szoktak lenni ilyen 3 szög alakú gépek Mo. fölött is, mind3 sarkán 1-1 fény. Uh. nem elszigetelt eset.
    (Google: triangle ufo)

    VálaszTörlés