Hihetetlen videó egy vulkánba ereszkedő UFO-ról

Mexikó leghíresebb aktív tűzhányója, a Popocatépetl körül rendszeresek az UFO észlelések. Csak az utóbbi években több száz esetet jelentettek a környéken élők, melyek közül többet filmen is sikerült megörökíteni, ám a néhány nappal ezelőtt videóra vett eset mind közül talán a legbizarrabb.

A felvétel helyi idő szerint május 30-án, csütörtök este, 20:38-kor készült és azt látni rajta, amint egy fényes tárgy érkezik a vulkán fölé, fordul egyet és beleereszkedik a kráterbe" - írja a videót feltöltő Michael Morales, az észlelés körülményeiről.


A jelenleg is füstölgő tűzhányó köré a mexikói meteorológiai szolgálat telepített webkamerákat, hogy az esetleges kitörések előjeleit mielőbb észleljék, és annak megfelelően tájékoztathassák a lakosságot. Ezek egyike rögzítette a vulkánba, vagy talán mögé ereszkedő azonosítatlan repülő tárgyat.

A Popocatépetl felett megjelent azonosítatlan repülő objektumokról szóló beszámolók, videók korábban már többször bejárták a világsajtót. A hivatalos magyarázatok azonban legtöbbször a Föld légkörébe belépő és nagy sebességgel zuhanó meteoritként, űrszemétként, vagy egy-egy nagyobb madárként azonosították az UFO-kat, de az is előfordult, hogy egyszerű hamisítványnak nevezték a felvételeket.

Ezúttal egyelőre senki nem kommentálta a videót, a környező településeken élők azonban a tűzhányótól távolabbra is gyakran látnak furcsa fényeket az égen, ezért a közép-amerikai ország UFO kutatói egyre növekvő figyelemmel kutatják a körzetet.

Forrás: ittvannak.hu

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése