UFO Párizs felett

Az ufókhoz hasonló technológiával rokon fejlesztesű Fantomhoz hasonlító repülő szerkezetet (lopakodót?...) filmeztek le az év elején Párizs felett, de a felvétel csak februárban került nyilvánosságra.

A felvétel egyik érdekessége az, hogy aránylag könnyen kivehető a formája és (ami engem a legjobban lesújtott) senki nem próbálja a földönkívüli mivoltát bizonygatni, pedig a fényeit és a mozgását figyelve, nem kellene a fantáziánkat megerőltetni ahhoz, hogy az UFO kategóriába soroljuk.
Különösképpen azért, mert hajszál pontosan ilyen gépeket véltek már felfedezni a világ több pontján, amelyek folyamatosan, BÜNTETLENÜL megsértik különböző országok légterét.

A háromszög alakúak (ahogy innen-onnan tudjuk) idegen technológián alapuló földi (Amerikai) gépek. A fenti videón látható gép mozgását nem magyarázhatja más, mivel láthatóan nem használ semmilyen hivatalosan elismert meghajtási módot (rotor, sugárhajtómű) sem. (Mellesleg nyilvánvaló, hogyha lopakodó lenne, nem világítaná ki magát úgy, mint egy karácsonyfa. XD)

Az egyik leghíresebb és a videóval legjobban egybevágó az 1990-es belgiumi eset:

3 megjegyzés :

  1. Meg a 2 kormanylapatja is latszik :) 0:17 kor es 0:48 kor rendes repulo formaja van.

    VálaszTörlés
  2. Ez pedig egy lopakodó TR-3B nek nevezik a világító gömb a 3 sarkán rakéta fúvókák a közepén meg elvileg antigravitációs motor van.
    Ez megérne egy bővebb cikket Eddy elről van is anyag a neten.

    VálaszTörlés
  3. Gyanítom hogy ez az 51-es körzetben kifejlesztett gépek egyike.

    VálaszTörlés