Élet a holdon, amit a kormány eltitkol (teljes)

"1,8 millió fénykép van a Holdról a Clementine Project jóvoltából, de azt néhány kivételével egyetlen egy ember sem nézheti meg!
Nem kráterek vannak a Hold felszínén, és nem is szürke a Hold felszínének a színe. Van ott valami más...egészen más.... és még mindig ott van... 50 éven át leplezték a Titkok Titkát, de most a lepel lehullani látszik! A Holdunk 1 milliárd évvel idősebb, mint a Föld. S ez azt jelenti, hogy nem a Földbe csapódott bolygó általi törmelékből keletkezett. S a NASA ezt mindig is jól tudta. Nem kőzetmintákért ment az APOLLO (hivatalosan) összesen 17 csapata, hanem az idegen technológiáért. Japán, Kína és a többi nagy állam sem a kőzetmintákért áldoztak annyi pénzt. Mindenki akart az idegen technológiából. 1994-ben még aktív ÉLET volt a Holdon, s ez azóta sem változott... Az sem véletlen, hogy amikor megkérdezték a NASA-t, hogy miért nem csinál képeket a Hubble űrtávcsővel, azt mondták, hogy túl fényes képet adna. S amikor végre csináltak vele képet, azt fekete-fehérben csinálták. Elgondolkodtál már azon, hogy miért fekete-fehér az összes holdról készült kép? Ez egy olyan film, hogy holnap mindenki erről fog beszélni."


11 megjegyzés :

  1. Üdv Edward! 1994-ben még volt aktív élet a Holdon??? Tudnál erről kicsit többet mondani? Vagy nézzem végig a filmet? :)Egy-két szót azért mondhatnál erről.

    Ákos

    VálaszTörlés
  2. én sem sokat tudok róla. a Clementine Project 1994-ben készítette azt az 1,8 millió képet, és a kiadottaknak a legtöbbjén határozott nyomok utalnak(94-ben utaltak) a holdi tevékenységekre. Lehet, h nem földönkívüli élet, csak az amcsik kisajátították a helyet. Az is lehet hogy földönkívüliek, és azért nem mentek vissza többé az amcsik. lényegében ennyi a legtöbb amit tudok. Nézd meg a filmet. :)

    VálaszTörlés
  3. Szevasz Edward! No most kérdeznék valamit erről a cikkről. Néztél már bele valaha nagyobb nagyítású távcsőbe? Szereztél már kellő rutint ahhoz,hogy láss is a távcsővel,ne csak nézz? A holdi színek "eltitkolását" nehogy már a "csúnya NASA" sarának tekintsük!!! A század elején nem egy Szelenográfus,vagyis Holddal foglakozó csillagász
    említette holdunk tájainak bizonyos színeit.
    Holdunk színei NEM erőteljesek mint ahogyan azt egy-két fotón látjuk. Saját tapasztalataim szerint egy 80mm-es refraktoron át,kb 150x-es nagyítással is,legalább 3-4 perc bámulás után adja meg magát az Aristarchus kráter kékes színe! Gyakorlott megfigyelő idővel 100-150mm-es távcsővel a felszínen több helyen szürkéskék,olajzöld,sötétsárga,szürkés-vöröses
    árnyalatokat vehet észre. Ennél sokkal érdekesebb,hogy egy bizonyos F. Kaiser
    a Ptolemaeus kráternél,a helyi napkelte idején
    szürkészöld színt látott,amely később sárgássá vált.
    Axel Firshoff,szerint pont a teliholdon látjuk a legkevesebb színeket.
    A Hold színei tehát NEM a NASA belügye,azt is mondhatnám,a Hold MINDENKIÉ! Tessék kimenni az ég alá,gyönyörködi az égi világban.

    VálaszTörlés
  4. A színekért amúgy az ásványok összetétele,és eltérő eloszlása a felelős.

    VálaszTörlés
  5. :) Még valami...ha nem kráterek vannak a Holdon,akkor mik azok? Néhány szóban ezt el tudná valaki mesélni? :))

    VálaszTörlés
  6. hmmm... akkor először is szögezzük le, hogy a 2 dolog ami legjobban torzítja a hold képét az a légkör, és a Nap fénye.
    A földről akármilyen kiszuperált távcsővel nézzük is, a légkör így is benne van a képben. mintha egy plusz lencsén keresztül néznéd.
    De. A ""csúnya NASA"sarának tekintjük" Csak nézz végig pár 100...na jó neked elég 10-20 Apollo fotót megnézned, hogy lásd, hogy mindenhol egy fekete-fehér porgolyónak állítják be, a hátteret befeketítik, eltorzítják elmossák az eredeti képeket. Sőt tudod mit? a színek nem is fontosak! nagy ívben szarok a színekre. de a Holdnak van egy minimális, nagyon vékony légköre, vannak a holdon épületromok, és/vagy űrhajóroncsok(talán az ősi istenek égi szekereinek a roncsai). lehetnek rajta kupolavárosok (Aristarchus kráter ami még az éjszakai felvételen is erősen fénylett).
    Jobbat mondok: :D beszéld meg a feltöltővel akitől a videó kommentet IDÉZTEM a bejegyzésben! Vagy tudod mit? Inkább a film készítőivel. :D hajrá én neked szurkolok :D

    VálaszTörlés
  7. :))) engem ne akarj meggyőzni Edward! Mutass nekem egyetlen "kupolaváros fotóját! MIért Te láttál ilyet??? Pont úgy beszélsz ezekről,mintha láttál volna ilyesmit! :) Mondok valamit! Egy amerikai cég szinte könyörög azért hogy támogassuk őket pénzzel azért,hogy a befolyó összegből bebízonyíthassák nekünk hogy igen vannak kupolák a holdon!!! Erre a fickó mutat nekem egy fotót a youtube videóján ami egy egyszerű gödörkrátert mutat!!! Egy laikus tuti elhiszi hogy az egy építmény romja!!!
    Mennyire vastag a holdi légkör Edward?
    Tegyél ki ide a blogodra egy olyan képet amin Te épületromot látsz. Kíváncsian várom,de szerintem nem csak én. Üdv.

    VálaszTörlés
  8. "a színek nem is fontosak! nagy ívben szarok a színekre." No comment... :DDDDDD

    VálaszTörlés
  9. mindjárt csinálok is neked egy külön cikket róla. úgyis hamarosan itt a karácsony. xD

    VálaszTörlés
  10. Hello. En vegig neztem a filmet, de sajnos nehany dolgot nem egeszen ertettem belole...Remelem nehany kerdesben ki tudtok segiteni, ha massal nem a velemenyetekkel.
    Szoval az elso dolog amit nem ertek:
    1. Honnan tudta az Amerikai Foldkutato Intezet a Hold valodi szinet?
    2. Miert mondjak azokra a kraterekre, hogy uveg epuletek?
    Homoru uveg epuletek, domboruak? Valoban van nehany domboru gulaszeru kituremkedes, de azok nem nagyon fenylettek a kepen. De a tobbi normalis kraternek tunt, aminek igencsak erdekes szine volt (talan az anyaga miatt, vagy fenyforras van emogott)?
    3. Hogyha ezek a kraterbor kiszurodo fenyek ugymond a kraterek sajat fenye, akkor miert van legalabb az egyik oldalukon arnyek valamennyiojuknek?
    Olyan, mintha a sima krater arnyekat szineztek volna meg.
    Es az utolso
    4. Honann gondoljak, hogy ezek a ,,kratere'' nevezzuk igy mozognak, haladnak? Egy kepbol hogy lehet erre, valamint a magassagara kovetkeztetni???
    Koszonom
    Amugy egy nagyon erdekes, elgondolkodtato adas, sok a valosagalapja is, az biztos.

    VálaszTörlés
  11. Kissé megkésett hozzászólás,de nem hagyom ki..Az ilyen "Hold tudósok"ara sem veszik a fáradságot,hogy legalább a missziók pontos számának utána néznének!!!
    Milyen 17 Apollo csapatról beszélsz ember? Ebben benne van már az Apollo 1
    kilövő állványon szénné égett legénysége is? Vagy az Apollo -4,-5,-6 ember nélküli teszt repülések fantom kezelői ? Az Apollo 7,-8 még csak holdkompot sem vitt!! /nem volt kész/ Nézz már utána légyszi,mielőtt zagyvaságokat írsz!!

    VálaszTörlés