UFO vagy meteor?

Rejtélyes jelenség borzolta a kedélyeket szeptember 14-én az több USA több államában is. Az égbolton ugyanis látni lehetett egy azonosítatlan, erős fényű objektumot, mely oda-vissza táncol, színt is vált, majd eltűnik.

Több százan számoltak be Kaliforniától Arizonáig fénylő objektumokról, ahogy keresztül repülnek az égen.
A misztikus objektumról készült videót a KCAL9 News is leadta. A csatorna híradásából kiderült: még mindig nem tudni, hogy mivel is van dolguk. Megkeresésükre a Vandenberg katonai légibázis elmondta, annyi bizonyos, hogy nem űrszemetet vagy egy lezuhanó műholdat láttak. A csatornának a Nemzeti Meteorológiai Szolgálat elmondta: elképzelhető, hogy - mint ahogy azt megszokhattuk a hivatalos magyarázatként - egy meteorról van szó. 

A szemtanúk szerint az objektum fényények színe gyors ütemben váltakozott, egyszer kék volt, majd zöldre, illetve narancssárgára váltott.




/paranormal/

1 megjegyzés :

  1. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés