Rejtvény a homokban - Több ezer "Nazca rajzot" fedeztek fel a Közel-Keleten

Világhírűek a Perui Nazca vonalak, azok a rejtélyes geoglifák, amiket bennszülött csoportok karcoltak a sivatagba évszázadokkal ezelőtt. Nemrég járta be a világot az a hír, hogy Oroszországban Cseljabinszk területén a világűrből is látható rénszarvas-ábrázolást azonosított egy helytörténész. 
És most több ezer hasonló mintát találtak a Közel-Keleten.
A geoglifák a föld felszínén kialakított ábrák amik többnyire geometrikus formákat, állatokat, embereket és olykor oda nem illő lényeket ábrázolnak.



A műhold és légi fényképek felfedték, hogy a rejtélyes kő "kerekek" sokkal öregebbek és nagyobb számban fordulnak elő Szíriánál, Szaúd-Arábiánál és Jordánnál, mint a Perui Nazca vonalaknál.

A helyi Beduinok, egyfajta a nomád nép, akiket Szaúd-Arábiában, Jordániában, Líbiában, Egyiptomban és Izraelben találhatunk meg, Ők a rajzok készítőit "régi embereknek" hívják.


A geoglifákat eddig körül-belül 2000 évesre becsülték, de az, hogy miért építették őket, az még mindig foglalkoztatja a történészeket és régészeket.

"Jordániában egyedül nekünk vannak olyan kőből épült struktúráink, amik sokkal sokkal nagyobb számban vannak jelen, mint a Nazca Vonalak, sokkal nagyobb területet fednek le, és sokkal öregebbek," -mondta David Kennedy, a klasszikus és ókori történelem professzora, a Nyugat-ausztráliai Egyetemnél, a Live Science-nek.
 A Perui Nazca Vonalak 

Hozzátette: "Az emberek valószínűleg sokszor jártak arrafelé, elsétáltak mellettük az évszázadok, évezredek alatt, őrület, hogy fogalmuk sem volt róla, miféle formák vannak ott."



Az arab geoglifákra 1927-ben egy Brit Királyi Légierőnél dolgozó hadnagy Percy Maitland hívta fel a figyelmet. A különös objektumokat napjainkban a Google Earth (Google Föld) légifelvételeinek alapján kezdték vizsgálni. Számuk már több ezerre tehető.

A történészek felvetése alapján az ókorban csillagászati kalendáriumoknak használhatták őket, de újabban ezek a feltételezések is kezdik érvényüket veszteni.

Úgy gondolom, hogy ezek a geoglifák sejteket, néhol petesejteket ábrázolnak.

Nekem úgy tűnik, hogy ezen a képen balról jobbra haladva
"a régi emberek" a sejtosztódást 
(talán pont a petesejt osztódását
 örökítették meg.


Hasonlít ugye?
Én úgy gondolom, hogy ez a 2000 éves becslés túl korai, főleg ha az eddig megtalált ősi civilizációk nyomaiból indulunk ki, mivel a legtöbbnél már bebizonyosodott, hogy jóval régebbiek, mint amilyennek becsülték és máig becsülik őket a "tudósok". Már szinte tény, hogy voltak előttünk magas technológiájú civilizációk és, hogy néha földönkívüliek látogatták bolygónkat, melyek voltát máig próbálja tagadni a tudományos világ.


Csak egy rövid ismertető: Peruban, Cuzco város felett 3500-4000 méteres magasságban élt egy inkák előtti kultúra, akik sziklákat dolgoztak fel, vágtak ki számunkra érthetetlen módon. Az eredeti városképből mára nem sokat látni mivel -minden bizonnyal egy robbanás a feje tetejére állította az épületeket. DE van pár érdekesség: egyes helyeken a sziklák éleinek mentén üvegesedés figyelhető meg, ami csak rendkívül magas hő hatására történik(egyébként nincsenek vulkánok a közelben). Ezek szerint olyasmivel vágták ki a köveket, ami óriási hőt termel, a mai tudásunkkal ezt akár lézernek is hívhatnánk. Azok már akkor ott voltak, mikor a spanyol hódítók megérkeztek. Mikor megkérdezték róla az őslakos inkákat, azok csak ennyit válaszoltak: "Ez még az istenek korából származik". 
De hasonló érdekességek több helyen is előfordulnak: Egyiptom, a mai Mexikó, Kína, Húsvét szigeti kőszobrok, és akkor már bele vehetjük a Nazca vonalakat is.

Ha az akkori civilizációk ismerhették a lézert, vagy akár a földönkívülieké volt, és iparilag is alkalmazták, akkor semmi akadálya nem volt, hogy eltűnésük előtt olyan nyomot hagyjanak magukról ezek "a régi emberek" vagy "istenek", mint a Szaúd-Arábiai "sejt ábrák". Ez bizonyíthatja legjobban a tudásuk szintjét.


A rajzokat Google Earth-ben ezeken a koordinátákon találhatjátok meg, de érdemes jobban szétnézni:
  • 32.09117,37.11641
  • 32.971268,37.078235
  • 32.71440,36.99814
  • 32.948101,36.990366
Mindenkinek a saját dolga, hogy elhiszi-e a "hivatalos" álláspontokat, amiket néha szándékosan átjavítanak, hogy illeszkedjen a jelen korunk IRÁNYÍTOTT tudásanyagába, vagy megpróbál hinni a saját szemének.

1 megjegyzés :

  1. ÚJÉVI itt kezdődik egy módja, hogy elérje, amit akar az élet Ez a YEAR REGISZTRÁCIÓ A NAGY ILLUMINATI és átveheti SZÍVED kívánják, és az álmaid valóra ma, REGISZTRÁCIÓ ma, és sucessful az életben, akkor nőt / férfit, BOY / LÁNY Itt egy módszer arra, amit nem értek TAVALY .....
    666 '' Mit kíván tagja lenni illuminatik és megszerezni az azonnali és automatikus le csatlakozik most és kap a szíve vágya a gazdagság, hírnév, hatalom, hogy amit minden szeretné tenni és ellenőrzési emberek szerte a világon, hívjon minket, vagy mi app , ezen a számon +2348101333426). nálunk mail (illuminatiworld46@gmail.com) csatlakozik most és lesz egy nagy ember / nő

    VálaszTörlés