Több száz földönkívüli maradványaira leltek a régészek

Két méternél magasabb, emberhez hasonló lények maradványaira bukkantak régészek a közép-afrikai Ruanda mellett.

"200 testnek kell ott lennie, amit eltemettek, és közülük egyik sem emberi," Dr. Hugo Childs, a svájci antropológus mondta a riportereknek Kigaliban, Ruandában.

Eredetileg azt gondolták, hogy egy több száz éves falu maradványaira bukkantak, de az ásatáson állítólag csak idegen testeket találtak.



A 40 sírban 200 óriási humanoid volt, a testek állapota szerint nagyjából 500 éve kerülhettek a föld alá.

"A talaj és szövetminták azt mutatják, hogy a testek az 1400-as évek óta voltak a földben. Most megpróbáljuk kitalálni, hogy honnan jöttek – és mi ölte meg őket."

"A teremtmények sokkal magasabbak és véznábbak voltak mint az emberek," mondta a szakértő.
"Nem volt szájuk, orruk vagy szemeik, hogy beszélni tudjanak."

"Felteszem, hogy egymással telepatikusan kommunikáltak és egy biológiai radarral közlekedtek mint a Denevérek."

Messzebb menő kutatás nélkül nincs rá mód, hogy megmondják biztosan, hogy mi ölte meg a földönkívülieket.

Dr. Childs azon spekulált, hogy a 200 idegen egy olyan partra szálló egység része volt, ami találkozott egy halálos vírussal. Mivel nekik nem volt meg az ellenálló képességük Földi vírusokra, így bármi, akár egy egyszerű megfázás is véget vethetett a partinak.

"Néhányuknak életben kellett maradnia, mert űrhajó létére nincs bizonyíték," mondta Dr. Childs. "Természetesen az ásatások folytatódnak, de nem lehet megmondani miken futhatunk még keresztül."

Dr. Childs nem vihet a helyszínre riportereket félve, hogy a testeket megzavarják. Mindazonáltal, megígérte, hogy fel fogja fedni a helyszínt, amint az ásatás befejeződik. "Ez meg fogja változtatni a világot," mondta Dr. Childs.

Mint kiderült, nem csak itt bukkantak különös lényekre; Kínában Csi Pu-tei régészprofesszor csapata talált annak idején a Bayan-Kara-Ula hegység egyik barlangjában hatalmas fejű, apró testű lényeket. A falat képek és írások borították, amelyeket csak mostanában fejtettek meg. - Az ufókat és csillagokat ábrázoló rajzokat 12 ezer éve vésték a falba; azt a pillanatot ábrázolják, amikor a csészealjak lezuhantak a hegyvidéken - állítja a pekingi Zum Umniu egyetem egyik professzora.

5 megjegyzés :

  1. Szia Eddy! Ez azért már elég ütős,ezt talán már nem lehet szőnyeg alá söpörni!Jó lenne,ha végre elmondanák az igazat,és igen,akkor tényleg változhatna a világ! Köszi a cikket!!!! Üdv. pepe

    VálaszTörlés
  2. Cső pepe! Jaja. elég ütős. Mondjuk a legsúlyosabb csak az lenne ha kitalálnák hogy fejlődési rendellenességű emberek voltak. Igen ezt már nem titkolhatják, nincs hazugság amit bevennének ezzel kapcsolatban. Minden nép kultúrájában és hitvilágában megtalálható a "visszatérés" motívuma, mármint hogy az "istenek" egy nap visszatérnek. (Quetzacoatl, Jézus, vagy a Dogonok földönkívülijei, de sok ilyen van még.) Ezek szerint találtak egy teljesen új földönkívüli fajt. Az eddigieknél megvoltak a szemek, orr száj, stb. de ezeken semmi nincs. Telepatikusan kommunikáltak, ultrahanggal közlekedtek (elméletben). Már ez hogy ilyen testeket találtak merőben megváltoztatja a földönkívüli evolúció elméleteket. sokkal sokszínűbb a világűr mint eddig gondoltuk.

    VálaszTörlés
  3. A földönkívüliek léte már rég eldőlt hogy itt vannak közöttünk. Erre onnan lehet rájönni hogy elég sokat írnak róluk, sok a perdöntő bizonyíték. Így most ez a hír még jobban megerősíti azt a tényt hogy nem csak ember él ebben az univerzumban!

    VálaszTörlés
  4. Azért érdekes hogy a keresők egyetlen találatot sem hoznak Dr. Hugo Childs-ra... mintha nem is létezne. Kivéve ennek a hírnek a számtalan verzióját. Semmi egyébbel kapcsolatban nem említik, pedig ha antropológus, akkor gondolom publikál, idéznék, stb.

    VálaszTörlés
  5. az ilyen tudósokkal az a baj h amint bejelentenek egy ilyen felfedezést, a mainstream tudományos körök kirekesztik őket, megszüntetik a publikációikat, egyszerűen úgy eltüntetik őket mintha nem is léteznének.

    VálaszTörlés