Ismét felbukkant napunknál a rejtélyes űrkocka!

Korábban már többször is észlelték a SOHO napfigyelő műhold felvételein a rejtélyes, kocka alakú azonosítatlan objektumot. A legfrissebb képeken ismét felfedezték!

Visszatért Napunkhoz a NASA napfigyelő műholdja által már többször is lefotózott hatalmas, kocka alakú titokzatos tárgy. Ufóvadászok a műhold legfrissebb képeit tanulmányozva bukkantak rá ismét a különös kockára.

Bár sokan korábban csak adatátviteli vagy képalkotási hibának tartották a jelenséget, de az minduntalan újra felbukkan. A megfigyelések szerint a fény jobban tükröződik a több kilométeres objektum jobb oldalán, vagyis térben el van fordulva, így az ufológusok szerint biztos, hogy nem képhibával vagy hamisítvánnyal van dolgunk.


Egyes feltételezések szerint, mivel ilyen közel kering a Naphoz, a hatalmas hőmérséklet miatt nem élnek rajta idegen lények. Automata energiabegyűjtő állomás lehet, ami a Napból távozó ritka gázokat és nehézfémeket fogja be.

Bizonyos időközönként eltűnik, alighanem elszállítja az összegyűjtött anyagokat, majd kirakodás után visszatér eredeti pályájára.


Bármi is a különös anomália a műhold fotóin, évről-évre előkerül, és az ufókkal foglalkozó internetes oldalak hírt adnak róla. A NASA eddig még nem kommentálta az észleléseket, és valószínűleg nem is fogja… Ki tudja, miért?

http://hirorigo.net/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése