Szellemet fotóztak újévkor a brit parlamentnél?

Szellemet fotózott állítása szerint egy profi fényképész újév hajnalán, a kísértet a parlamentről készült képbe támaszkodott bele.

Jules Annan a szépen kivilágított épületről szeretett volna lőni néhány képet, de a parlamenten kívül mást is sikerült lencsevégre kapnia. A Daily Mail cikke szerint mikor Annan visszanézte a képeket, egy áttetsző alakra figyelt fel a Temze partján, aki háttal állt az objektívnek. A fényképész szerint senki nem lógott bele a képbe, nem is exponált duplán, nem is használt hosszú záridőt, ami megmagyarázhatná a történteket. Az alakot kísértetnek gondolja, emiatt fel is vette a kapcsolatot Lee Roberts parajelenség-szakértővel.

Roberts nem zárta ki azt a lehetőséget, hogy a fotó manipulált, de Annan azt állítja, hogy nem nyúlt hozzá. A parajelenség-kutató szerint ha a kép érintetlen, elképzelhető, hogy valóban egy szellem került az objektív elé.

Az emberek a szellemeket a leggyakrabban régi korok ruháiban képzelik el, de nem csak ilyen lehet egy túlvilági jelenés - fogalmazott Lee Roberts. Láthatjuk több száz évvel ezelőtt elhunytak szellemeit, ugyanakkor olyanokét is, akik nemrég távoztak az élők sorából - mondta a szakértő.

Ezt fotózta Jules Annan:

/Pecsistop.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése