Földönkívüli lény Obama testőrségében? (magyar videóval)

Több, vezető amerikai blog is felkapta az elmúlt napokban a sztorit, miszerint egy tavaly márciusi washingtoni eseményen, ahol Obama elnök mellett több izraeli állami vezető is jelen volt, egy földönkívüli lény is szolgálatot teljesített a biztonsági személyzet tagjaként.

Egy hete került fel az AIPAC 2012-es konferenciáján készült televíziós felvétel az internetre, amelyen egy különös fej- és arcformájú személy látszik, aki valamelyik nagyhatalom titkosszolgálatának munkatársaként volt jelen a kiemelt biztonsági kockázatúként értékelt rendezvényen.

A News One televíziós csatorna idén februárban vetítette le a teljes beszédet és ekkor szúrta ki valaki a valóban picit furcsa fejformájú személyt és töltötte fel a felvételt több videomegosztóra.

Ahogy az várható volt, a videó azonnal megosztotta a nézőket. Természetesen vannak, akik minden kétséget kizáró bizonyítékát látják annak, hogy a nagyhatalmak kapcsolatban állnak idegen civilizációkkal, míg mások szerint csak egy kopaszra borotvált fejű férfit látni a képeken.

Az alábbi magyar feliratos videót megnézve mindenki eldöntheti, hogy melyik elképzelésnek ad hitelt:

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése