UFO Görögország felett

Két német turista kapott lencsevégre egy UFO-t Kréta szigete felett. Az objektum akkor tűnt fel, amikor a két turista Balos Beach felé ment kocsijával. Az eset augusztus 19-én történt, azonban a görög sajtó csak most hozta napvilágra az esetet.

A német turisták nyaralásuk során mindenre gondoltak, csak arra nem, hogy egy UFO-t fognak lefilmezni nyaralásuk során. Útjuk során kecskékkel találkoztak, melyeket fel akartak venni videóra. A turisták csak akkor vették észre az objektumot, amikor megnézték a videót. Állításuk szerint nem észleltek semmiféle idegen járművet az égen a helyszínen.

Az eset hölgy szemtanúja így nyilatkozott: " El se hiszem, amit felvettünk. Amint a videón észrevettük a tárgyat, azonnal arról kezdtünk el vitázni, mi lehet ez a tárgy, de nem volt ötletünk. Semmit nem láttunk az égen, amikor a felvételt készítettem. Nem is tapasztaltunk semmi szokatlant. Napos, meleg idő volt, de az északkeleti rész meglehetősen szeles volt. Hangot nem hallottunk."

Ami még inkább érdekesebbé és hihetetlenebbé teszi az esetet, hogy a felvételen nem látszik, hogy hamisítva vagy manipulálva lenne. Ezek az objektumok általában Mexikó, Anglia és az USA egyes területei felett jelennek meg, az pedig meglehetősen ritka, hogy Görögország felett is jelen legyenek. Ez a felvétel is arra enged következtetni, hogy a Föld meg van figyelve és földönkívüliek tanulmányoznak minket. Az igazat senki nem tudja biztosra, de az tény, hogy hasonló különös objektumokat szerte a világban észlelnek időnként.


/paranormal.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése