NASA's Unexplained Files

(Csak az nézze meg aki látni akar pár unalmas UFO "kutatós" klisét. Igazából szívem szerint most hogy láttam végig, nem ajánlom)

5 megjegyzés :

  1. Üdv!
    Nem csak angolul van fent, hanem már magyarul is. http://www.youtube.com/watch?v=ixKk97Og3as

    VálaszTörlés
  2. Hat azert en egy komolyabb adasra gondoltam. Ez a mai klasszikus ufo adasok alapjan keszult. A nasa odavetett nekik egy kis csamcsognivalot. A hujites es titkolozas ugyanugy jelen van. Erdekes, hogy egyes pontokban bizonygatni akarjak, hogy van elet a foldon kivul, mashol epp az ellentetet erositik egyes okoskodo szemelyek. Ja...es a nevetseges magyarazatok sem maradtak el...ez is az idojaras ballon kategoria, csak az urben. Pl. mi az, hogy egy urhajos azt gondolja egy elenk piros targyrol, hogy minden bizonnyal egy muhold, es ez a magyarazat meggyozi a tarsat is. Milyen szakkepzesben reszesultek ezek? De lenyegebe veve sok erdekes felvetelt mutat a film, csak kar, hogy sosincs vege a titkolozasnak. Legalabb nehany ,,jelentektelenebb'' dologrol fellebbenthettek volna a fatylat.

    VálaszTörlés
  3. igen nekem is ez a véleményem. pár órája volt időm megnézni, és hát kiábrándított. :( ugyanazok az unalmas klisék mint a többi ufos dokumentumfilmen.
    Pedig annyira vártam :( csak hát ha már kitettem mégsem akartam levenni. :/

    VálaszTörlés
  4. +1-nek és -1-nek 0 az átlaga, a bevezető alapján pont ennyit akartak kihozni belőle. Tovább nem is néztem.

    VálaszTörlés