Közeleg a vatikáni Illuminati összeomlása?

Az olasz napilap, a "Libero" szerint XVI. Benedek pápa gondolkodik lemondásán áprilisban, amikor betölti 85. életévét. (Andrea Tornielli írja Vatikánból) .
/De már a Vatican Insider is/
Valószínűleg nem kerüli el a figyelmet az a címlapon lévő hír, hogy a pápa lemondásán gondolkodik 2012 tavaszán. Antonio Socci újságíró is megerősítette a hírt. Ahogy Socci írja, mostanra ez igazzá válhat, bár Joseph Ratzinger nem szeretné, ha idő előtt kiszivárogna a hír.
Viszont a "sugdolózás" elég magas szinten kering már erről a Vatikánban ahhoz, hogy megérdemelje a figyelmet. A pápa nem utasította el annak lehetőségét, hogy lemond, amikor betölti a 85.évet. Socci emlékeztet arra, hogy a feltételezés teljesen egyezik azzal, amiről egyébként Ratzinger beszélt egy könyben lévő interjúban (Luce del Mondo - A világ fénye), amikor a kérdező Peter Seewaldnak:
"Amikor egy pápa világosan tudatára ébred annak, hogy sem fizikai, mentális és pszichés képességei sem állnak rendelkezésre ahhoz, hogy képes legyen elvégezni feladatát, amit rábíztak, akkor meg van a joga ahhoz - és bizonyos esetekben kötelessége is - ,hogy lemondjon." Egy másik bekezdésben azon tűnődött, vajon képes lenne ellenállni ennek.
Jöhet Péter...a római...Ő lesz az utolsó pápa a jóslatok szerint ....
Meglátjuk....

Ez volt a hivatalos hír. Viszont tudjuk, hogy a Vatikán mit képvisel (persze papíron a katolikus egyházat....bla-bla-bla....), de azt is tudjuk, hogy a Római Császárság máig létező és az egész világra kiterjedő okkult érdekszféráját....melynek jelképei nagyon is jól mutatják a kapcsolatot az ősi Saturnalia - hittel, melynek kihagyhatatlan eleme maga a "Fényhozó"... (hogy ki ő?...na ez házi feladat.)
De ez a kép segíteni fog, hogy Te is lásd, valami nagyon nem stimmel....

Malakiás jóslatai eddig mind igaznak bizonyultak. Viszont az ide tartozó jóslata igazán érdekes és elgondolkodtató. Próféciája szerint II. János Pál pápa halála után már csak két pápája lesz a Római Katolikus Egyháznak. Malakiás az összes pápát látta előre, így feltételezhetjük, hogy nem tévedett. XVI. Benedek pápa az "Olaj Dicsősége" címet viseli Malakiás jóslataiban, és sok érdekesség olvasható róla is, de most összpontosítsunk az Utolsó Pápára. Az ő nevét is látta Malakiás, úgy fogják hívni, hogy Petrus Romanus, azaz Romai Péter.

Íme egy idézet:

Elköszön a SITH nagyúr?
„A Szent Római Egyház utolsó üldöztetése idején Római Péter ül a trónon, aki számos megpróbáltatás közepette táplálja a nyájat, s mikor ez is elmúlik, a Hét Domb Városa mindenkorra elpusztul, s a szörnyű Bíró ítéletet mond az embereken.”

Arra még senki nem adott választ, hogy a "Szörnyű Bíró" kit, vagy mit takar, de egy biztos: a pápaságra esélyes jelenlegi bíborosok között csak egy Péter van, Erdő Péter, aki magyar.
A jóslatokat még egy érdekes véletlen támasztja alá. Miután II. János Pál pápát örök nyugalomra helyezték, már csak egy hely maradt a pápai temetkezési helyen Vatikánban. A jóslat szerint Vatikán is el fog pusztulni, talán Romai Péter ott pusztul el, vagy az Apokalipszis utáni üldöztetések során, nem tudni. Egyes elméletek szerint az első pápa, Szent Péter is magyar volt. Talán így teljesedik be a kör. A próféciák nem csak az utolsó pápáról, hanem az Antikrisztus eljöveteléről is szólnak.

/Világ Helyzete/

3 megjegyzés :

  1. Azért had jegyezzem meg, hogy az efféle híreket, egyházellenes mocskolódásokat azok terjesztik, akik gyűlölik a kereszténységet és nagyon sötét erők által mozgatottak. Nem tudom mi bajuk Ratzinger-rel, tán az hogy nem zsidó? Egy zsidót akarnak a helyébe ültetni úgy látszik. II. János Pált azért istenítette a "média" (a navajonkik által irányított média) mert zsidó volt.

    VálaszTörlés
  2. Jól látod. én is gyűlölöm a kereszténységet(és még enyhén fogalmaztam), a Vatikán hazug patkány banda.
    Nézz kicsit utána a dolgoknak, esetleg nézd meg CoronitaClassics videóit youtube-on, ha még fent vannak, már azokat is elkezdték törölni. :@
    jah és engem nem a sötét erők mozgatnak, nyilván tudnék róla ha így lenne. és nem egyházellenességről van szó, hanem keresztényellenességről. egy olyan vallást ahol a vallási vezető kijelenti, hogy ő Isten földi helytartója, átszerkesztik s telehazudják az egyik leghitelesebb történelmi iratot (biblia) egy ilyen vallást a földig kéne rombolni, felégetni, és behinteni sóval, hogy soha ne teremjen a helyén semmi, még hasonló se.
    ne haragudj, de nekem ez a véleményem a nagyra becsült kereszténységedről.

    VálaszTörlés
  3. Edward!A Szentatya nem Isten helytartója,hanem Krisztusé!Ezt azért illene tudni,vagy ha nem tudod,utánanézni!

    VálaszTörlés