Ahogy felettünk szórják a mérget

Úgy látszik a háttérhatalom rendesen bekeményített a környékünkön, az ég gyakorlatilag be van terítve vegyi permet csíkokkal(Chemtrail-lel):




(Ezeket már nehezen lehet egyszerű kondenzcsíknak nevezni ugye?)

Vietnámban is ezt csinálták az amerikaiak, hogy megbetegítsék/lemészárolják a lakosságot:


Az alábbi videó egy kis párhuzamot von a mai és az akkori helyzetről.
Ma gyakorlatilag ugyan az történik permetezés szempontjából, mint a 60-as években vietnámban, csak most
GLOBÁLIS szinten.

9 megjegyzés :

  1. Ez most mennyire veszélyes ránk emberekre? Mennyi ember hal meg ez miatt naponta? :O

    VálaszTörlés
  2. lassan gyengül le az immunrendszer, gyerekekre a legveszélyesebb.gondolom te is hallottad, hogy mostanában mennyi nyári tábort zárnak be mert a gyerekek sorra lettek betegek, ilyesmi 20-30 éve egyáltalán nem volt. szerintem emiatt van. egy sima kis náthától is életveszélybe kerülhetnek az emberek. a Chemtrail cucc bizonyítottan Báriumot tartalmaz, ami nagyobb adagban halálos az emberre. De kis adagokban szórják, hogy elkeveredve a levegővel lassabban fejtse ki a hatását, és ne legyen túl feltűnő.

    VálaszTörlés
  3. nem akarják megadni magukat, pedig tudják, hogy nincs esélyük bzsoleszku vagyok paranormalról

    VálaszTörlés
  4. cső zsolesz! :D
    igazad van. ketyeg az óra, és már nincs sok nekik hátra. hamarosan "meg lesznek villámcsapva" xD

    VálaszTörlés
  5. Hát táborok bezárásáról nem halottam, de ha te mondod Eddy akkor biztosan így van! Azért kíváncsi vagyok hogy ez az anyag mennyire fogja pusztítani az emberiséget, mekkora számokban, de nagy jelentős mértékben fogja csökkenteni az emberek számát!

    VálaszTörlés
  6. szerintem ez a cél. a népességcsökkentés. csak példának, 100 ezer emberen könnyebb uralkodni mint 1 millión. egy ilyen világméretű ébredési hullám mint ami most is folyik, csak a nagy népességnek és a könnyű információmegosztásnak tudható be. ha tényleg egy világkormány felállítása(és minden bizonnyal ez) a cél, akkor olyan szintre kell csökkenteniük a népességet, amennyit már befolyásolni tudnak.

    VálaszTörlés
  7. Ezzel az oltásokkal is amit nem olyan rég bevezettek, az is csak méreg volt! Ezzel is pár ember életét elvették már! Azt hiszem lassan az ételekbe is raknak majd mérget és ha majd rendőrségi ügy lesz az úgy fogják tenni hogy csak a véletlen műve legyen!

    VálaszTörlés
  8. ja az oltás az egyértelmű h méreg. pl a H5N1, vagy H1N1. tavasszal mindenki úgy fosott h most elkapják, gyorsan be kell oltani mindenkit. ahogy a népesség nagy részét beoltották, hirtelen úgy eltűnt az egész vírus. a hírekben sem volt semmi róla. az egész mutánsinfluenza csak egy rémhír volt, hogy lazán beadhassák mindenkinek a mérgeket. szerencsére volt eszem, és nem oltattam be magam. ugyanazt ettem és ittam azóta is és nem lett semmi bajom. az egész egy színjáték volt.

    VálaszTörlés
  9. juszkó! szerinted még nincsenek a kaják telenyomva ismeretlen anyagokkal, hozzávalókkal? olvasd el bármelyik csipsz v hasonló szenny hátoldalát...mennyi összetevő az amit ismersz h micsoda és valóban tudod mire használják? legjobbnak azt tartom h a legtöbb mindent otthon kell elkésziteni...megéri otthon megfőzni a kaját még ha ma nem is divat ez. legalább tudod mit eszel. és ha már itt tartunk a saját kert is egy nagy kincs.
    Hope

    VálaszTörlés