Magyar gyártmányú UFO

Idegen eredetű technológiákat alkalmaztak a titkos budai bázison?

13 évvel ezelőtt néhány lelkes amerikai és magyar tudós úgy döntött, hogy közös űrhajózási magánintézetet hoz létre a gravitáció tudományos kutatására.
Az 1998-ban létrejött Gravity Control Technologies (GCT) az ún. nullponti energiamező, más néven a kvantumvákuum segítségével juttatna járművet az űrbe - nem kevesebb mint egy évtizeden belül.
Antigravitációs kutatásokkal persze rajtuk kívül több tucat kisebb-nagyobb cég foglalkozik világszerte. De Magyarországon, a budai hegyekben található kutatóközpontban, minden idők legnagyobb technológiai áttörésének küszöbén - egyedül magyar és amerikai kutatók.

Távol a város és a nyilvánosság zajától, a budai hegyek által körbefont csillebérci kutatóközpont ad otthont a világ -hivatalosan- egyetlen olyan kutatóintézetének, melynek dolgozói elhatározták, hogy megkísérlik a lehetetlent: olyan űrjárművet hoznak létre, amely hajtóanyag nélküli technológiával, könnyedén képes legyőzni a gravitációt.
Kezdetben Amerikában dolgoztak, csak később telepítették át a kutatást hazánkba, mivel itt a forrásokat hatékonyabban tudják felhasználni.
Az elképzelés Andrej Szaharov (itt jobbra) Nobel-békedíjas fizikus nevéhez fűződik, akinek a '60-as évek végén kifejtett elmélete szerint a nullponti energia adhatja a kulcsot a gravitáció megértéséhez, szabályozásához és manipulálásához. 
Szaharov úgy véli, a nullponti energia tengerként vesz körbe mindent, az összes anyagot, és ezen energia, illetve az anyag kölcsönhatása okozza a gravitációt. 

A Szaharov-modell nem csak azt teszi érthetővé, hogy miért nincs taszítás, hanem azt is megmagyarázza, miért nem lehet a gravitáció elől leárnyékolni az anyagot úgy, mint az elektromos és mágneses terek elől. A feltételezések szerint egyes elektromágneses hatások és bizonyos fajta gyorsulás párosításával elképesztő tulajdonságokkal rendelkező űrhajókat  - ha úgy tetszik, UFO-kat- építhetünk.
A magyar UFO titkait rejtő csillebérci kutatóintézet bejárata
Az antigravitáció a feltételezések szerint az antianyag hasonló, jellemző tulajdonsága,  mint  az  anyag  esetében  a gravitáció. Ha egy gravitációval rendelkező agyagtesthez antigravitációs teret közelítünk, akkor az anyagtest közelében lévő gravitációs tér erejének nagysága csökkenni kezd. Tehát: ha az antigravitációs tér erejét egyre növeljük, akkor az előbb-utóbb semlegesíti az anyagtest gravitációs terének erejét. Ha tovább növeljük az antigravitációs tér erejét, akkor az egyébként gravitációs térrel rendelkező anyagtest közelében már csak antigravitációs térerőt mérünk.  Ha ez egy csészealj alakú űrjármű, akkor az lassan felemelkedik a levegőbe,és ott lebegve marad.

Antianyagot természetes körülmények között a Földön nem találunk - szerencsére. Azonban a CERN kutatóinak 2010 novemberében először sikerült antianyagot tárolni -a másodperc töredékéig.
Ha az anyag antianyaggal találkozna, kioltják egymást és azonnal energiává alakulna, természetesen velünk együtt. Így szépen elsugárzódnánk a világmindenségbe, pár milliárddal gyarapítva az eltűnt személyek listáját. ^^

A Gravity Control Technologies UFO formájú űrjármű-terveinek egyike. 

Szintén egy újítás, ami megér egy külön misét. 


Vége van a rádióhullámú adatátvitelnek is, mivel van ennél sokkal gyorsabb és hatékonyabb megoldás is. Az utóbbi években az 51-es körzetből és egyéb ilyen-olyan nem igazán nyilvános háttérintézetekből névtelenül nyilatkozó kutatók ezt a módszert NLC-nek (Non Local Communication) nevezik, az eljárás alapjaiban nagyon egyszerű. Egy fény - vagy más szubatomi - részecskét kettéválasztanak, majd ha az így kapott alkotóelemek egyikét megváltoztatják, azonos időben automatikusan „magától” megváltozik a másik tulajdonsága is, a kettő közötti távolságtól függetlenül, a rádióhullámú kommunikációhoz képest ennek az eljárásnak csak előnye van. Elsősorban az, hogy a rádióhullámok közel fénysebességgel terjednek, tehát ha a 78 milliárd fényév átmérőjű univerzum két ellentétes pontjában szeretnénk így „telefonálni”, akkor egy telefonos kérdés-válasz 2x78 milliárd évig tartana a két készülék között, míg az NLC-vel valós időben, tehát élőben folyhatna a beszélgetés. A másik lényeges különbség, hogy az NLC „adatáramlás” nem a megszokott 3D-s téren keresztül történik, tehát nem lehet lehallgatni, ahogy leárnyékolni sem.

Jó még tudni arról, hogy a polgári felhasználásra és nyilvánosságra került eszközök 50 évvel vannak a nem hivatalos technológiai színvonalunk alatt.
El lehet tehát fantáziálni hol tarthatunk most, ha egy Apple iPad szintű „kütyü” körülbelül 1960-ban aratott igazán nagy sikert a háttérfejlesztések úttörői között. A GCT szakemberei 10 éven belülre tervezték az UFO tervezet sikeres teljesítését, és már jó 3 évvel túl is léptük.
Az is elképzelhető, hogy már magyar UFO-pilóták járják a környező bolygókat, esetleg naprendszereket.

3 megjegyzés :

  1. Par eve ide szallitottunk butort :)

    VálaszTörlés
  2. Satoraljaujhely kornyeken lattak mar olyan fenyt, ami az egesz hegyet beboritotta. Sarospatakon par eve volt egy ufo uldozes is vadaszrepulovel. Valahol olvastam, hogy a foldonkivuli jarmuvek feltunoen vonzonak talaljak a hegyvideket és a legifolyosokat.

    VálaszTörlés
  3. Pár apró logikus tény ami nagyon sok ezzel a témával gyakorlatiasan foglalkozó "ember" figyelmét elkerüli vagy szándékosan figyelmen kívül hagyják.
    - Tuti nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Ezt szerintem itt sokan tényként elfogadják.
    - Nem hiszem hogy csak egy két megismerhető Alien faj létezne.
    - Miután minden rendszerben működik a működések biztonsága alapvető törvényszerűségek következetes betartása és betartatása okán elemi fontossággal bír.
    - Miből gondoljuk, hogy jelenlegi civilizációs fejeltségünk csupán technokrata nézőpontból és mérhetetlen egoból. No meg kivagyiságból, szükségszerűen igazolja azt a jogunkat miszerint mocskos ideológiánkkal, hiedelmeinkkel és folyamatosan bomlott értékrendünkkel jogunk van kitenni ordenáré fajunknak más fajokat? Miből gondoljuk, hogy bárkik is akik fejlettebb civilizációként "ott kint" léteznek, ezt bamba türelemmel elszenvedve tűrni fogják?
    - Miután semmilyen egységes hosszútávon élhető rendszert nem tudtunk még önmagunknak sem létrehozni külső szemlélő álláspontja életképességünkről és alkalmazkodásra való hajlandóságunkról negatív. Nem beszélve földünk, rajtunk kívül velünk együtt létező lakóiról az állatvilágról melyet a mai napig saját tulajdonunknak tekintünk a föld egészével együtt. Csupán azzal a rövid indokkal magyarázva hogy ezen élőlények intelligenciája a miénknél kevesebb.
    - El vagyunk szállva magunktól! De nagyon!
    - Elgondolkozott-e már azon valaki hogy minden médiaanyagot vagy rádiófrekvenciás kommunikációt azok a mindig rettegett idegenek globálisan meg tudnak figyelni képesek értelmezni és el is tudják tárolni? No nem azért hogy ellenünk használják. Dehogy. Azért hogy megismerjék gondolkodásunkat. Képet kapjanak a 21. századi homo sapiens nevű lelki romhalmazról. No meg arról hogy miképpen vagyunk képesek az egészen új és forradalmi dolgokat kezelni. Miképpen viseltetünk pl. egymással szemben vagy mellett.
    - Mit is gondolhatnak rólunk az elmúlt mondjuk csak 30 év viszonylatába? Sorolok pár történést. Mondjuk csak azt ami nekem úgy bevág az elmémbe.: Afganisztáni - Iraki - Délszláv - Szír - Ukrán háborús játékok, Afrika általános napi küzdelme a nyomorral, zavargások bárhol bármikor, Nagyszerű filmek.: horror kategória úgy ahogy van egészében, nagyszerű tudományos fantasztikum 8. utas a halál és folytatásai, és a többi tudatot viszonyrendszert és jövőbeni egészséges hozzáállás lehetőségét leromboló művészi alkotások ezen a téren. Gyerekek ezek a dolgok transzparensként ordítanak a földön kívülre is. Vagy hülye lennék?!
    - Ott a SETI program. Szerintetek mi a jó fenét találtak úgy immáron 50 év alatt, bár lehet több?! Oké lehet rádiófrekvenciával kizárt. Bár ha az a bizonyos idegen akarna velünk kommunikálni biztos kiszúrta volna hogy így van rá lehetősége. De akarnak-e velünk kommunikálni?? Szerintem NEM!!
    - Fekete listán vagyunk. Mert ön és közveszélyesek vagyunk. Majd ha elfogadható össztársadalmi homogén értékrendbe szerveződött életképes elvek alapján élünk akkor lehet szó kapcsolatfelvételről. Amíg nem rendezzük sorainkat és nem változtatunk az egoista szemléletmódon persona non grata vagyunk minden olyan helyzetben mely nem földi eredetű civilizált történés. Addig elbújnak, elrejtőznek és csak titkos fedett no meg közvetett módon figyelnek tisztes távolból.
    - Ha meg erőből kitoljuk az arcunkat olyan "térbe" ahol zavarunk, káoszt és bizonytalanságot no meg félelmet teremtünk hamar végünk lesz mint a botnak.
    - Drága vezetőink politikusaink és sleppjeik jah meg ne feledkezzek arany szívű milliárdosainkról. Ha azt hiszik ők az istenek, hamar azonosulnak szürke egészen elhanyagolható és semmit mondó lehetőségeikkel - esélyeikkel. Mert akikkel szembe kerülnek majd, legrosszabb rémálmaikat fogják idézni. Ugyan is "ők" nem tesznek fel kétértelmű kérdéseket önmagukban. És egy villanásnyi idő alatt a helyes döntést hozzák. Ami természetesen itt a földön nem fog tetszeni sokaknak.

    Szép estét mindenkinek.

    VálaszTörlés